اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

109 میلیارد از وزارت طلب داریم؛

درویش: مخاطب نکونام، پرسپولیس نیست/ کادر پزشکی تیم ملی درباره بیرانوند وقیحانه دروغ گفت!

درویش: مخاطب نکونام، پرسپولیس نیست/ کادر پزشکی تیم ملی درباره بیرانوند وقیحانه دروغ گفت!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: منظور آقای نکونام از هزینه سه میلیون دلاری یک باشگاه در نیم فصل، پرسپولیس نیست.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پیرامون واگذاری این باشگاه به بخش خصوصی اظهار داشت: واگذاری و مالکیت باشگاه در حوزه اختیارات ما و وزارت ورزش نیست و باید در دولت تصمیم‌گیری کرد. وزیر هم پیگیر است اما به نظر می‌رسد هنوز به نتیجه نرسیده است. اگر قرار باشد طبق مقررات پیش برویم زمان را از دست خواهیم داد و باید در زمان باقی مانده این موضوع نهایی شود.

وی در ادامه بیان داشت: پیش از این قرار بود باشگاه به بخش دیگری داده شود اما بعد نام بانک مطرح شد، گفته می‌شود بانک‌ها طبق مقررات نمی‌توانند باشگاهداری کنند اما شنیده می‌شود امروز شورای پول و اعتبار، نشستی را خواهد داشت تا در این خصوص اعمال نظر شود. از سوی ما کارهای بخش حقوقی و مالی انجام شده و بدهی که منجر به حکم شده باشد نداریم و مشکلی از این بابت نداریم.

مدیرعامل پرسپولیس راجع به بدهی‌ها عنوان داشت: جای تاسف است اما برای مدیریت یک مدیر مبلغ ۲۸۰ میلیارد تومان بدهی پرداخت کردم و تهیه این پول با این وضعیت اقتصادی کار بسیار سختی است. در این شرایط بازیکن حق دارد گله داشته باشد که بیش از ۴۰ درصد خود را نگرفته ضمن آنکه از سال قبل هم ۴۰ درصد طلبکار هستند. بازیکنان به دنبال قهرمانی هستند و ما هم وظیفه داریم دغدغه بازیکنان را کم کنیم.

وی تأکید داشت: ۲ هزار ۳۸۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس در نظر گرفته شده بود اما خریداری نبود و امروز هم استقلال دچار این موضوع شد، اگر برای یکی از این باشگاه‌ها موضوع مالکیت برطرف شود برای باشگاه دیگر مشکلی نخواهد بود و می‌توانیم برای صدور مجوز حرفه‌ای اقدام کرد.

درویش در رابطه با مصاجبه جواد نکونام تصریح داشت: عید می‌دانم او پرسپولیس را مد نظر داشته باشد چراکه اعداد و ارقام ما مشخص است. ۲ بازیکن خارجی گرفتیم که کمتر از ۵۰۰هزار دلار هزینه داشتند و بدون شک مد نظر او پرسپولیس نبوده است. ۱۰ بازیکن داریم که قراردادشان تمام می‌شود و از هفته آینده مذاکره را آغاز خواهیم کرد، اما در این مدت پیشنهادهای اغوا کننده‌ای به بازیکنان ما ارائه شده و این جای تعجب دارد که باشگاه‌های داخلی، این مبالغ را می‌توانند پرداخت کنند.

وی در پایان در مورد شرایط علیرضا بیرانوند هم گفت: هیچ تیمی مثل ما از بازیکن دادن به تیم ملی ضربه نخورده، هر چند منتی نداریم اما به یاد بیاورید که مرتضی پورعلی گنجی را در بدترین شرایط از دست دادیم، یاسین سلمانی را از دست دادیم و الان هم بیرانوند را در اختیار نداریم. بیرانوند ۲ فروردین با ترکمنستان بازی می‌کند و روی صحنه‌ای آسیب می‌بیند اما سوم این ماه در MIR توضیح داده می‌شود چه مشکلی ایجاد شده اما کادر پزشکی تیم ملی به آن توجه نمی‌کند. در مقابل اطلاعیه‌ای صادر می‌شود که در آن به دروغ باشگاه را متهم می‌کنند و اگر پرسپولیس از این شرایط ضربه بخورد، چه کسی پاسخ‌گوست؟!

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه