اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سمنانی در گفتگو با دانا مطرح کرد؛

پختگی آثار ارسالی به جشنواره مدرسه عشق می‌تواند موجب کشف استعدادهای درخشان شود

 پختگی آثار ارسالی به جشنواره مدرسه عشق می‌تواند موجب کشف استعدادهای درخشان شود
داور ادبی جشنواره مردمی مدرسه عشق با مثبت ارزیابی‌کردن این رویداد گفت: پختگی آثار ارسالی به جشنواره مدرسه عشق می‌تواند موجب کشف استعدادهای درخشان شود.

 سید وحید سمنانی، داور ادبی و هنری جشنواره مردمی مدرسه عشق در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ در خصوص جزئیات و نحوه برگزاری و داوری جشنواره کشوری و مردمی مدرسه عشق اظهار کرد: بخش‌های داستان، شعر، و نقدهای ادبی و کتاب‌های متنی و صوتی و مجموعاً هفت عنوان در دوشاخه مردمی و حرفه‌ای توسط بنده داوری شد.
 
 وی ادامه داد: در شاخه حرفه‌ای یک برگزیده و در بخش مردمی نیز بر اساس دستورالعمل دبیرخانه یک اثر معرفی شده است؛ ولی آثاری نیز به‌عنوان آثار در خور تقدیر نیز به دبیرخانه معرفی شده است.
 
 وی توضیح داد: آثار ارسال شده به جشنواره در سال جاری به نسبت سال‌های قبل بسیار پربارتر و به سامان تر بود و نسبت به سال‌های قبل شرکت‌کنندگان توجیه بهتری شده بودند تا بر اساس کدام ریل آثار خود را تولید و به دبیرخانه ارسال نمایند و کیفیت کارها به‌خصوص در حوزه شعر و ادبیات کم‌نظیر بود و کارهای جدی و حرفه‌ای به سطوح بالای جشنواره راه‌یافته بودند.
 
 وی تصریح کرد: داوری نیز در دو مرحله انجام شد و از تعداد آثار شرکت‌کننده حدود ۲۰۰ اثر فاخر به مرحله نهایی راه‌یافته بودند.
 
 وی برگزاری این رویداد را در فضای فرهنگی و هنری کشور مثبت ارزیابی کرد و گفت: حقیقت این است که تلاش‌هایی که ازاین‌دست پس از موضوع کرونا در کشور اتفاق افتاده است از چند زاویه قابل‌بررسی است؛ ولی در نهایت نکات مثبت آن از نکات منفی برخی آثار بیشتر است و در نهایت با حصول استعدادیابی‌های این رویدادها، حتماً وجود چنین همایش و کنگره و مسابقاتی در پیشبرد اهداف هنری و ارزشی کشور مؤثر است.
 
 وی در پایان گفت: با پختگی که پس از هفت دوره برگزاری این رویداد در دبیرخانه این اقدام فرهنگی به وجود آمده است می‌شود انتظار داشت در سال‌های گذشته اتفاقات بهتری در رویداد مدرسه عشق شاهد بود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه