اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

لیگ با دقت رصد می‌شود؛

قربان‌علی‌پور: مصدومیت بیرانوند یک عارضه مزمن بود و مشکلی نداشت

قربان‌علی‌پور: مصدومیت بیرانوند یک عارضه مزمن بود و مشکلی نداشت
مربی بدن‌سازی تیم ملی فوتبال گفت: مصدومیت علیرضا بیرانوند یک عارضه مزمن بود و مشکل خاصی نداشت.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ علی‌اصغر قربان‌علی‌پور، مربی بدن‌سازی تیم ملی فوتبال کشورمان در حاشیه برگزاری بازی استقلال و شمس‌آذر اظهار داشت: طبق برنامه قلعه‌نویی من و هومن افاضلی برای تماشای این بازی به ورزشگاه آزادی آمدیم. امیدوارم مانند سایر دیدارها، یک بازی خوب باشد. روز گذشته نیز همراه با حمید مطهری بازی پیکان و هوادار را دیدیم. لیگ به دقت رصد می‌شود و امیدوارم اتفاقات خوبی برای بازیکنان بیفتد.

وی در ادامه بیان داشت: مشکلی است که سال‌ها در فوتبال ما وجود داشته و تعطیلات زیاد بود اما از زمانی که امیر قلعه‌نویی به تیم ملی آمد، تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا این تیم وقفه‌ای در لیگ برتر ایجاد نکند زیرا یک تیم ملی خوب از دل یک لیگ خوب، بیرون می‌آید. هر چه بچه‌ها در شرایط بازی باشند بیشتر به تیم ملی کمک می‌شود. به مربیان باشگاه‌ها حق می‌دهم و قبول دارم کار سختی است اما شرایط فوتبال ما همین است و نمی‌توان کاری کرد.

قربان‌علی‌پور درباره مصدومیت بازیکنان در لیگ تاکید داشت: به ما اعلام شده مراحل نهایی جام حذفی پس از اتمام اردوی تیم ملی برگزار می‌شود اما در کل در فیفادی‌های خرداد به انتهای لیگ می‌‎خورد که بازیکنان خسته هستند. برنامه تمرینی ما هم برای بازیکنان نسبت به فیفادی قبلی متفاوت است. سعی داریم با یک ریکاوری خوب و کمترین آسیب‌دیدگی کار را پیش ببریم.

وی در رابطه با مصدومیت علیرضا بیرانوند تصریح داشت: واقعا مسئله خاصی نبود. مصدومیت ممکن است برای هر بازیکنی در اردوی تیم ملی یا باشگاهش پیش بیاید. همین روز گذشته در برخی بازی‌های لیگ یک تا دو آسیب دیدیم که امیدواریم تکرار نشود. علیرضا بیرانوند نیز تا روز آخر در اردوی تیم ملی تمرین کرد و فقط یک مصدومیت مزمن داشت. ممکن است آسیب دیدگی مزمن به شکلی باشد که بازیکن صبح با احساس درد از خواب بلند شود. 

مربی تیم ملی در واکنش به ادعای باشگاه پرسپولیس مبنی بر اینکه مصدومیت بیرانوند دیر به اطلاع این تیم رسید، عنوان داشت: طبق اطلاعات من اینگونه نیست. این موضوع هم حل شد و بیرانوند به موقع بازمی‌گردد و طبق نظر قلعه‌نویی بار دیگر به تیم ملی کمک می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه