logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با تصمیم فدراسیون؛

شافعیان در تیم های ملی هندبال زنان دوشغله شد!/ مربیگری همزمان در تیم جوانان و بزرگسال

شافعیان در تیم های ملی هندبال زنان دوشغله شد!/ مربیگری همزمان در تیم جوانان و بزرگسال
بانوی کرمانشاهی همزمان هدایت تیم ملی جوانان و بزرگسالان دختر هندبال ایران را برعهده گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشمین شافعیان یکی از مربیان پرافتخار هندبال زنان ایران به شمار می‌آید که همراه با تیم‌های مختلف باشگاهی سابقه قهرمانی در لیگ برتر هندبال زنان کشور را در کارنامه دارد.

شافعیان که سابقه هدایت تیم های ملی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان را در کارنامه دارد، در آخرین حضورش در تیم ملی هندبال زنان موفق شد در مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی اردن با صعود به جمع 4 تیم پایانی، برای اولین بار سهمیه دختران هندبالیست در آوردگاه جهانی را کسب کند و اولین رشته‌ توپی زنان ایران نام گیرد که به مسابقات قهرمانی جهان راه پیدا می کند. اما در همان سال یعنی ۱۴۰۰ به یکباره شافعیان از تیم ملی بنا بر دلایل مختلف و گوناگون کنار رفت.

او در آخرین حضورش در تیم باشگاهی همراه با تیم اشتاد سازه قهرمان لیگ برتر هندبال زنان باشگاه‌های کشور شد. شافعیان پس از حدود 3 سال دوری از هندبال دوباره دعوت به همکاری شده و فدراسیون هندبال اعلام کرد که هدایت دختران جوان در مسابقات قهرمانی جهان مقدونیه شمالی بر عهده او خواهد بود.

تیم هندبال جوانان دختر در مسابقات قهرمانی جهان با رومانی هلند و برزیل همگروه است.

اتفاقی که با واکنش های جالبی در میان خانواده هندبال همراه شد. فدراسیون در شرایطی هدایت جوانان هندبالیست را در مسابقات جهانی به او سپرده که خود قبلا در رده بزرگسالان سهمیه جهانی برای هندبال کسب نموده اما همراه با تیم ملی به مسابقات جهانی اسپانیا اعزام نشد و چندین سال خانه نشین ماند.

پس از اینکه نخستین اردوی تیم هندبال جوانان در سال جدید به میزبانی تهران به پایان رسید، حالا فدراسیون در نظر دارد تا اردوی مشترکی در سمنان برای تیم هندبال بزرگسالان و جوانان برپا کند تا دختران بزرگسال نیز خود را برای مسابقات قهرمانی آسیا آماده کنند.

این اردو مشترک قراره با شرکت ۴۱ بازیکن، ۲۰ بازیکن بزرگسال و ۲۱ بازیکن جوان از تاریخ  ۱۱ الی ۱۷ اردیبهشت ماه زیر نظر شافعیان برگزار شود. با توجه به اعلام لیست ۲۰ نفره فدراسیون برای اردوی بزرگسالان، نشمین شافعیان همزمان به عنوان مربی در کنار مریم فخری در تیم بزرگسالان مشغول فعالیت است.

البته نکته قابل توجه در رده جوانان و حضور شافعیان این است که او قرار  است تک و تنها بدون دستیار و مربی ایرانی راهی مسابقات قهرمانی جوانان جهان شود. البته مهدی رهبری نیز به عنوان مشاور فنی یا مدیرفنی در اردوی اول کنار او قرار گرفت و حالا در لیست فدراسیون در اردو مشترک سمنان غایب است. مدیر تیم‌های ملی هندبال زنان یعنی مریم رضاییان سرپرست تیم ملی در این اردو است.

با توجه به این بازگشت جالب حالا می‌توان گفت که فدراسیون هندبال برای بانوی کرمانشاهی هندبال ایران سنگ تمام گذاشته و به نظر می رسد تا این لحظه او هم در تیم ملی بزرگسالان و هم جوانان دارای سمت خواهد بود.

شافعیان پس از این اتفاق اظهار داشت: از اعتماد رئیس فدراسیون تشکر می کنم. خوشحالم که بازم افتخار حضور در تیم ملی را دارم. طی این مدت از هندبال به دور نبودم و همیشه پیگیر مسابقات و اردوها بودم.

بیستمین دوره مسابقات هندبال زنان قهرمانی آسیا آذرماه امسال و بیست و چهارمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی جوانان جهان ۳۰ خرداد لغایت ۱۰ تیرماه به میزبانی مقدونیه شمالی برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه