اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دومین روز شلوغ بازدیدهای مدیرعامل در بازاریابی و نگهداشت مشتریان ۲۸مین نمایشگاه صنعت نفت؛

تشریح راهبردهای نوین بانک صادرات ایران در دیدار با فعالان این صنعت

تشریح راهبردهای نوین بانک صادرات ایران در دیدار با فعالان این صنعت
مدیرعامل بانک صادرات ایران در دومین روز از برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با برخی دیگر از مدیران شرکت‌ها و فعالان این صنعت دیدار و راهبردهای نوین برای تأمین مالی این صنایع را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در این بازدیدها که به همراه مهدی اقبالی راد عضو هیئت مدیره، محمد وطن‌پور معاون بانکداری جامع و برخی دیگر از مدیران ارشد بانک همراه بود، راهکارها و راهبردهای نوین بانک صادرات ایران را در تأمین مالی صنعت نفت و بخش‌های مختلف آن تشریح و آمادگی این بانک برای پشتیبانی از تولید و عملیاتی کردن طرح‌های زیربنایی و ایجاد ارزش‌افزوده در زیرمجموعه های صنعت نفت را اعلام کرد.

سیفی در این نمایشگاه با مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بیش از ۱۰ شرکت بزرگ و فعال از جمله  شرکت‌های پتروشیمی زاگرس، گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، سرمایه‌گذاری نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو)، اکسیر نوین فرآیند آسیا( تولیدکننده کاتالیست در صنعت نفت)، پترو تامین فهم( تولیدکننده شیرین‌کننده گاز ) ، پناه‌صنعت‌پارت( پیمانکار طراحی، اجرا و راه‌اندازی پروژه‌های صنعت نفت)، نفت بهران، مهندسی و ساختمان صنایع نفت(OIEC)، پتروپارس، صنایع دریایی صدرا و برخی دیگر از فعالان و پیشکسوتان این صنایع دیدار کرد.

او در این دیدارها با تشریح شرایط و تلاش مدیران اقتصادی کشور برای ساماندهی بهتر بازار پول و تأمین اعتبار بهینه بنگاه‌های اقتصادی، تولیدی و صنعتی و کاستن از تورم ، به ابزارهای متنوع و نوین بانک صادرات ایران از جمله عملیاتی شدن بسته کامل برات، سفته، چک و توثیق الکترونیکی دارایی  و همچنین تجربه طولانی‌مدت در استفاده از ابزارهای متنوع تعهداتی در کنار تسهیلات  ریالی را نقطه قوت ابزارهای پولی بانک صادرات ایران برشمرد و محصولاتی همچون پتروصادپلاس این بانک را برای ارائه بسته کامل خدمات تخصصی تأمین مالی به فعالان این صنعت معرفی کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه