اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کشتیرانی اعلام کرد؛

تحویل کامیون‌های ملکی کشتیرانی به رانندگان/ واگذاری به متقاضیان جدید

تحویل کامیون‌های ملکی کشتیرانی به رانندگان/ واگذاری به متقاضیان جدید
مدیرعامل شرکت حمل‌ونقل جاده‌ای گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از آغاز تحویل کامیون‌های این شرکت به رانندگان خبر داد و گفت: آماده واگذاری تعداد بیشتری از کامیون‌های ملکی گروه به رانندگان و متقاضیان جدید هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مدیرعامل شرکت حمل‌ونقل جاده­‌ای گروه کشتیرانی از تحویل شماری از کامیون ­های ملکی ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به متقاضیان خبر داد و نسبت به واگذاری به متقاضیان جدید اعلام آمادگی کرد.

وی افزود: طی فراخوان مجدد، آماده واگذاری تعداد بیشتری کامیون هستیم، به نحوی که کامیون‌های تولید شرکت سایپا در این طرح به متقاضیان واگذار می‌شود. این کامیون­ها به سه صورت یدک چادردار با پیش پرداخت سه میلیارد تومان، تیغه کانتینربر با پیش پرداخت دو میلیارد تومان و کفی با پیش پرداخت دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان آماده تحویل به متقاضیان جدید هستند.

مدیرعامل شرکت حمل‌ونقل جاده‌ای گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، اقساط ماهیانه این کامیون‌ها را در سال اول ۹۰ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: طی قرارداد پنج ساله با رانندگان، طی سال‌های دوم تا پنجم ۳۰ درصد به مبلغ اقساط سال اول افزوده خواهد شد.

این مقام مسئول ادامه داد: یکی از مزایای مشارکت با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای رانندگان را، وجود بی‌وقفه بار دانست و افزود: طی قرارداد، مقرر شده اگر شرکت در مقطعی بار برای حمل نداشته باشد رانندگان آزاد هستند که بارهای دیگر را نیز حمل کنند. در پایان قرارداد پنج ساله اگر رانندگان به موقع اقساط خود را پرداخت کرده باشند مالکیت کامیون به آنان واگذار خواهد شد.

وی سیاست کلی گروه کشتیرانی را تقویت ناوگان جاده‌ای به منظور تبدیل شدن به یک شرکت حمل‌ونقل چندوجهی دانست و ادامه داد: با دریافت پیش پرداخت هر کامیون موجود، یک کامیون جدید برای واگذاری خریداری شده و به متقاضی بعدی واگذار می‌شود.

این مقام مسئول، از دیگر اقدامات صورت گرفته را آغاز نصب GPS روی کامیون‌ها عنوان کرد و گفت: در این خصوص با یکی از شرکت‌های داخلی قراردادی منعقد شده و نصب این دستگاه‌ها نیز آغاز شده است.

وی به دریافت مجوزهای حمل‌ونقل داخلی و بین‌المللی برای شرکت تحت مدیریت خود نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه هدف گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از تأسیس شرکت حمل‌ونقل جاده‌ای، حمل‌ونقل DOOR TO DOOR است، مقرر شده در آینده نزدیک برخی از کامیون‌ها در مسیرهای بین‌المللی نیز فعال شوند؛ به عبارتی کالاهایی که از سوی ناوگان کشتیرانی از مبدأ بنادر چین یا هند در بنادر جنوبی کشور تخلیه می‌شوند با بهره‌گیری از کامیون‌های گروه کشتیرانی به مقاصد خود حمل می‌شوند همچنین کالاهای ترانزیتی نیز از این طریق حمل خواهند شد تا زنجیرۀ لجستیکی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تکمیل شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه