اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سید حسن نصرالله: شهید رئیسی خادم کشورش بود

سید حسن نصرالله: شهید رئیسی خادم کشورش بود
دبیرکل حزب‌الله لبنان در مراسم بزرگداشت یاد شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور فقید کشورمان و هیئت همراه وی سخنرانی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان امروز جمعه در سخنرانی خود به مناسبت شهدای خدمت گفت در پی شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش، جشن‌های «عید مقاومت» و آزادسازی جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ لغو شده است.

سید مقاومت در ادامه سخنرانی خود در این مراسم که در مجتمع سیدالشهدا در ضاحیه جنوبی بیروت برگزار شد، شهادت علامه شیخ «علی الکورانی» را به خانواده وبستگان ایشان تسلیت گفت و تصریح کرد ایشان در تاسیس حزب‌الله و جنبش امل نقش داشت و هفته آینده مراسمی به همین مناسبت برگزار خواهد شد.

سقوط هلیکوپتر رئیس‌جمهور رئیسی بسیار دردناک و  ناراحت کننده بود

وی بار دیگر شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان او را تسلیت گفت و تصریح کرد: ما به یک الگو نیاز داریم، زیرا بدون الگو، آنچه ما به آن اعتقاد داریم فقط ایده و جوهر روی کاغذ باقی می‌ماند.‌ حادثه سقوط هلیکوپتر رئیس جمهور رئیسی در ایران و خارج از این کشور بسیار دردناک و بسیار ناراحت کننده بود و این حادثه ما را به گریه انداخت.

باید به شهید رئیسی به عنوان الگو نگاه کنیم

سید حسن نصرالله خاطر نشان کرد باید به شهید آقای رئیسی در تمام سمت‌هایی که مسئولیت را بر عهده گرفت به عنوان الگو نگاه کنیم.

دبیرکل حزب‌الله ضمن اشاره به خدمات آیت‌الله رئیسی در آستان قدس رضوی و خدماتش به محرومان و معروف بودن او به خادم محرومان تاکید کرد زمانی که شهید رئیسی تولیت حرم رضوی را بر عهده گرفت، تحول بزرگی در مدیریت و توسعه حرم و خدمات گسترده ایجاد کرد که خدمات آن به نفع محرومان و مستمندان بود.

شهید رئیسی خادم کشورش بود

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد شهید آقای رئیسی فقیه، عالم، کوشا، مؤمن، متواضع و بسیار شجاع در مقابله با منافقین و دشمنان و مؤمن به مقاومت و پروژه آن بود. او خادم کشورش بود و هیچ تعطیلی نداشت و مطیع رهبرش بود.

دبیرکل حزب‌الله لبنان در ادامه به خدمات شهید آیت‌الله رئیسی در قوه قضائیه و حضورش در راس قوه مجریه پرداخت و افزود او در قوه قضائیه نیز تغییراتی اساسی ایجاد کرد، بروکراسی را حذف و بسیاری از پرونده‌ها را در این نهاد حل وفصل کرد. شهید رئیسی در مسند ریاست جمهوری هم همواره به استان‌ها و مناطق محروم سفر می‌کرد و به کمک  سیل‌زدگان شتافت.

سید مقاومت با بیان اینکه ایران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ میلادی، همواره در معرض محاصره اقتصادی، تحریم‌ها، جنگ تحمیلی و ترورهای داخلی قرار گرفته است که روز به روز بر آن افزوده می‌شود، گفت روسای جمهور ایران به دلیل این تحریم‌ها و محاصره‌ها با پرونده‌های بسیار بزرگی از جمله پرونده‌های اقتصادی و معیشتی، ارز، گرانی‌ها و سیاست خارجی مواجهند.

در دولت شهید رئیسی تولید نفت افزایش یافت

وی با اشاره به خدمات شهید آیت‌الله رئیسی در دوره رئیس‌جمهوری خود خاطرنشان کرد در دولت شهید سید رئیسی یک میلیون و ۷۸۵ هزار قطعه زمین برای ساخت خانه برای خانواده‌های نیازمند داده شد. تولید نفت افزایش یافت و به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه رسید.

در دولت شهید رئیسی، در حوزه سیاست خارجی، روابط با شرق حفظ شد

سید مقاومت افزود در دولت شهید رئیسی، در حوزه سیاست خارجی، روابط با شرق حفظ شد و روابط با غرب در یک سطح معینی ادامه یافت، ورود ایران به سازمان‌های بین‌المللی و همچنین مقابله با کرونا در این دولت صورت گرفت.

دبیرکل حزب‌الله لبنان تاکید کرد دوران شهید رئیسی شاهد تحولی در حضور دیپلماتیک ایران و حمایت و پشتیبانی آن از نهضت‌های مقاومت بود و شهید به آرمان فلسطین، مقاومت و نهضت های مقاومت ایمان زیادی داشت و با صهیونیست‌ها دشمنی شدید داشت.

وی افزود برقراری روابط با کشورهای همسایه و شرق در اولویت روابط خارجی دولت شهید رئیسی بود.

 امیرعبداللهیان به نهضت‌های مقاومت علاقه شدیدی داشت

سید مقاومت در ادامه سخنرانی خود تصریح کرد شهید «حسین امیرعبداللهیان» به لبنان، فلسطین و نهضت‌های مقاومت علاقه شدیدی داشت و این در شخصیت او متمایز است.

از شهیدان رئیسی و امیرعبداللهیان جز خیر، کمک، حمایت و پشتیبانی، محبت چیز دیگری ندیدیم

نصرالله گفت: ما از شهیدان رئیسی و امیرعبداللهیان جز خیر، کمک، حمایت و پشتیبانی، محبت چیز دیگری ندیدیم و از این بابت از آنها کمال تشکر را داریم.

سید حسن نصرالله افزود یکی از مهمترین صفات این دو شخصیت، تواضع است.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: این بزرگواران نسبت به فقرا محبت و احترام داشتند و این مکتب اسلام، پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) و حضرت امام خمینی (ره) است.

تشییع میلیونی پیام وفاداری و بیعت و یک پیام پایداری محکم به خط امام خمینی و نظام جمهوری اسلامی در ایران بود

سید مقاومت خاطر نشان کرد تشییع میلیونی رئیس‌جمهور رئیسی و همراهانش سومین تشییع جنازه بزرگ در تاریخ بشریت پس از ارتحال امام خمینی (ره) و شهید قاسم سلیمانی بود. این تشییع میلیونی پیام وفاداری و بیعت و یک پیام پایداری محکم به خط امام خمینی و نظام جمهوری اسلامی در ایران بود.

آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعه‌سی» به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی سقوط بالگرد شد و با همراهانش به مقام رفیع شهادت نائل آمد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه