اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اسلامی خبر داد:

پیشنهاد ستاد انتخابات برای ثبت‌نام الکترونیکی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

پیشنهاد ستاد انتخابات برای ثبت‌نام الکترونیکی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: درخصوص ثبت نام الکترونیکی برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به شورای نگهبان پیشنهاداتی دادیم که ثبت نام را به صورت الکترونیکی انجام دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات، با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ۸ تیر ۱۴۰۳، گفت: قانون انتخابات ریاست جمهوری با قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی متفاوت است. در قانون جدید انتخابات مجلس، موضوع پیش‌ثبت‌نام‌ها مطرح شده بود که با افراد می‌توانستند با صحت‌سنجی مدارکی که در راستای قانون است، وارد انتخابات شوند. اما در قانون انتخابات ریاست جمهوری، پیش‌ثبت نام نداریم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اضافه کرد: اما با توجه به تجربیاتی که در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دست آوردیم، در خصوص ثبت نام الکترونیکی به شورای نگهبان پیشنهاداتی دادیم که ثبت نام را به صورت الکترونیکی انجام دهیم و آن دسته از افرادی که شرایط لازم را دارند، برای ثبت نام قطعی به ستاد انتخابات کشور مراجعه کنند.

وی یادآور شد: هنوز منتظر هستیم، شورای نگهبان پاسخ نهایی را نداده است، به محض اینکه نهایی اعلام شود، اطلاع‌رسانی خواهد شد. فعلاً با فرض همین قانون، ثبت نام به صورت سنتی و حضوری خواهد بود.

دبیر ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: به افرادی قصد نامزدی در انتخابات را دارند توصیه می‌کنیم به اطلاعیه‌هایی که از سوی ستاد انتخابات کشور منتشر می‌شود توجه داشته باشند؛ ما تلاش می‌کنیم بصورت دقیق اطلاع‌رسانی کنیم. داوطلبان با توجه به این اطلاعیه‌ها برنامه‌ریزی کنند.

اسلامی ادامه داد: با توجه به آزمایش موفقی که از رأی‌گیری الکترونیکی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، بخصوص مرحله دوم داشتیم، این پیشنهاد را هم به شورای نگهبان دادیم که رأی‌گیری را در برخی از کلانشهرها مثل تهران، شیراز، تبریز، اصفهان و مشهد به صورت الکترونیکی داشته باشیم. اما منتظر پاسخ شورای نگهبان در این زمینه هستیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه