اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امیر سرتیپ حیدری مطرح کرد

استفاده نیروی زمینی برای رصد مناطق مرزی از فناوری‌های خلاقانه

استفاده نیروی زمینی برای رصد مناطق مرزی از فناوری‌های خلاقانه
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: با بکارگیری انواع فناوری‌های خلاقانه ، به امر رصد و پایش مناطق مرزی کشور و ممانعت از عبور و مرور غیرمجاز در استان سیستان و بلوچستان مبادرت می‌ورزیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ کیومرث حیدری، با اشاره به ظرفیت‌های نیروی زمینی در بحث رصد استان‌ها و مناطق مرزی کشور در بهره‌گیری از تجهیزات و امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نیروی زمینی ارتش گفت: پهناورترین مرز ایران اسلامی با کشورهای همسایه، در استان سیستان و بلوچستان است. با توجه به این‌که نیروی زمینی ارتش، عهده‌دار حراست از مرزها و حریم ایران اسلامی در این استان به همراهی دیگر نیروهای مسلح نظیر مرزبانی است، تأمین امنیت پایدار در کشور از جمله مسئولیت‌های محوله به این نیروست. به همین سبب اتخاذ روش‌ها و شیوه‌های هوشمندانه‌ در امر مرزبانی و پایش مرزهای کشور، امری جدی و غیرقابل اغماض است.

وی افزود: نیروی زمینی ارتش با به‌کارگیری انواع فناوری‌های خلاقانه نظیر استفاده از سنسورهای هوشمند و هشداردهنده، دوربین‌های با کیفیت و شبکه‌محور، پهپادها، کوادکوپترها و نیز ابزار‌آلات مرتبط با جنگ الکترونیک، به امر رصد و پایش مناطق مرزی کشور و ممانعت از عبور و مرور غیرمجاز در استان سیستان و بلوچستان مبادرت می‌ورزد.

وی با بیان این‌که «فرایند استقرار نزاجا در مرزهای کشور، اهداف متعددی را پوشش می‌دهد»، اظهار کرد: ایجاد اشراف اطلاعاتی، ارتقای آمادگی رزمی و آزمودن عملیاتی و میدانی فناوری‌ها و تجهیزات بومی‌سازی شده و روزآمد، از جمله اهدافی هستند که نیروی زمینی ارتش در پی کسب، تحکیم و تداوم بخشیدن به آن‌ها در ذیل فرایند استقرار در مرزهای کشور است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به انواع فعالیت‌های این نیرو اظهار کرد: گستره‌ عمل و دامنه‌ خدمت‌رسانی نیروی زمینی صرفاً مختص و محدود به مسائل دفاعی و نظامی کشور نیست و این نیرو، در زمینه‌ محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری نیز خدمات فراوانی را، به‌ویژه در مناطق مرزی و کم‌تر برخوردار برعهده گرفته است که مواردی نظیر ارائه خدمات رفاهی، پیشبرد طرح‌های عمرانی، تأمین و احداث ادوات و اماکن بهداشتی و درمانی، جاده‌کشی، لوله‌کشی و آب‌رسانی به روستاها و واحه‌ها، از جمله این موارد هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه