اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آغاز مسابقات از فردا؛

کشتی فرنگی جام پاشایان ارمنستان| قرعه کشی مسابقات انجام شد


کشتی فرنگی جام پاشایان ارمنستان| قرعه کشی مسابقات انجام شد
قرعه کشی اوزان دهگانه رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام پاشایان ارمنستان عصر امروز برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی فدراسیون کشتی، نتایج قرعه نمایندگان کشورمان در این مسابقات که روزهای 11 لغایت 13 خردادماه برگزار می شود، به شرح زیر است:

 

در وزن 55 کیلوگرم که 12 نفر حضور دارند، محمد حسیوند پناهی در دور نخست به مصاف قازاریان از ارمنستان می رود.

در وزن 60 کیلوگرم که 11 شرکت کننده دارد، محمد عشیری در دور نخست با مانولیان از ارمنستان مبارزه می کند. پویا ناصر پور پس از استراحت در دور نخست در دور دوم به مصاف برنده کشتی میان مامالادزه از گرجستان و میناسیان از ارمنستان می رود.

در وزن 63 کیلوگرم که 17 نفر حضور دارند، عرفان جرکنی در دور اول با لودویگیان از ارمنستان مبارزه می کند. محمدمهدی کشتکار پس از استراحت در دور اول در دور دوم به مصاف جوتیان از ارمنستان می رود. طاها مسعودی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با پوقوسیان از ارمنستان مصاف می دهد.

در وزن 67 کیلوگرم که 9 نفر حضور دارند، حجت رضایی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با شوتادزه از گرجستان کشتی می گیرد.

در وزن 72 کیلوگرم که 10 نفر شرکت کرده اند، علی دارابی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم به مصاف ملیکیان از ارمنستان می رود.

در وزن 77 کیلوگرم که 11 نفر حضور دارند، غلامرضا فرخی در دور اول با واردرسیان از ارمنستان مصاف می دهد. علی اسکو پس از استراحت در دور نخست در دور دوم به مصاف برنده سامت و مامدوف از بلاروس می رود.

در وزن 82 کیلوگرم که 14 کشتی گیر شرکت کرده اند، محمد ارجمند در دور نخست به مصاف خاچاتریان از ارمنستان می رود. محمدامین حسینی در دور اول با بوتسیف از بلاروس کشتی می گیرد. شاهین بداغی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با برنده مبارزه میان چاچاتریان از ارمنستان و شافارنکا از بلاروس روبرو می شود.

در وزن 87 کیلوگرم که 13 نفر حضور دارند، بهروز هدایت در دور اول به مصاف گابریلیان از ارمنستان می رود.

در وزن 97 کیلوگرم که 5 کشتی گیر حضور دارند، حسین بالی مسابقات خود را به صورت دوره ای با ولادمیر آلادیف از روسیه، ولادیسلاو پوستاشیلوف از بلاروس، هایک خلویان از ارمنستان و وادیم گوروخوف از روسیه برگزار می کند.

در وزن 130 کیلوگرم که 4 کشتی گیر حضور دارند، محمدسروش رنجبر مسابقات خود را به صورت دوره ای با رازمیک کوردیان از ارمنستان، راتی تالیکشویلی از گرجستان و آلبرت واردانیان از ارمنستان برگزار می کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه