اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در پایان روز نخست؛

قوی‌ترین مردان جام پهلوان محمود| قیطاسی صدرنشین شد/ رکوردشکنی با ذکر «یاعلی مدد» در ازبکستان

قوی‌ترین مردان جام پهلوان محمود| قیطاسی صدرنشین شد/ رکوردشکنی با ذکر «یاعلی مدد» در ازبکستان
قوی‌ترین مرد ایران در روز نخست جام پهلوان محمود ازبکستان خوش درخشید و صدر جدول را از آن خود کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جام بین‌المللی پهلوان محمود (پوریای ولی) هر ساله به میزبانی کشور ازبکستان برگزار می‌شود که از مسابقات سطح بالا در رشته قوی‌ترین مردان جهان است.

ورزشکاران نامداری از ۱۵ کشور جهان در خیوه که یکی از شهرهای باستانی کشور ازبکستان است گرد هم می‌آیند. تلاش‌های زیادی از طرف ازبک‌ها انجام شده که پوریای ولی، پهلوان بزرگ ایران که بین این ۲ ملت مشترک است را به نام خود به ثبت برسانند و این رقابت‌ها را نیز به عنوان یاد بود او نام‌گذاری کرده‌اند.

با این حال این پهلوان نامدار، همچنان به نام ایران شناخته می‌شود و در همه ادوار این مسابقات، ورزشکاران ایرانی صاحب عنوان شده‌اند.

رضا قیطاسی، قوی‌ترین مرد ایران که در ۲ سال گذشته در این پیکارها حضور یافته، امسال نیز برای دفاع از عنوان قهرمانی خود راهی ازبکستان شده تا بتواند در کسب عنوان قهرمانی هت تریک کند.

قهرمان ایرانی به تازگی در مسابقات قوی‌ترین مردان روسیه شرکت کرد و توانست در بخش حرفه‌ای‌ها به جایگاه سوم دست پیدا کند.

قویترین مرد ایران در پایان روز نخست در آیتم دوگانه حمل سردیس‌های چوبی ۹۰ و ۱۳۰ کیلوگرمی با ۵ ثانیه اختلاف نسبت به رقبا اول شد. او در آیتم لیفت ۳۵۰ کیلوگرمی هم رکورد ۸ بار تکرار را به نام خود ثبت کرد و بالاترین امتیاز را گرفت.

آیتم سوم کشیدن قایق در ساحل و آیتم چهارم پرتاب کیسه‌های شنی ۱۸، ۲۰، ۲۲، ۲۴ و ۲۶ کیلوگرمی از ارتفاع ۴/۵ متر بود که قیطاسی در آیتم چهارم نیز با زمان ۲۰ ثانیه بهترین رکورد را به نام خود ثبت کرد و با اقتدار صدرنشین جدول مسابقات شد.

قیطاسی امروز (یکشنبه) در آیتم‌های کشیدن لنگر کشتی، نگه داشتن ستون‌های چوبی و نگه داشتن شمشیر به صورت استقامتی با رقیبان خود رقابت می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه