logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

برخی بازیکنان بی‌غیرتی می‌کنند؛

تقوی: با 3 مربی تراز اول دنیا در حال مذاکره‌ایم/ چه توجیهی داشت به پائز دلاری پول بدهیم؟!

تقوی: با 3 مربی تراز اول دنیا در حال مذاکره‌ایم/ چه توجیهی داشت به پائز دلاری پول بدهیم؟!
رئیس فدراسیون والیبال گفت: با ادامه این روند نتیجه‌گیری چرا باید به موریس پائز دلاری حقوق می‌دادیم؟!

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ سیدمیلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال با حضور در ویژه‌برنامه لیگ ملت‌های والیبال تلویزیون پیرامون انتخاب مائوریسیو موتاپائز به‌عنوان سرمربی تیم ملی اظهار داشت: اول فروردین با رای مجمع آمدم و پنجم فروردین کارم را شروع کردم. وقتی آمدم، قرارداد پائز عقد شده بود و برنامه‌هایش هم در مورد اردوها تنظیم شده بود. وقتی آمدم، صحبت‌هایی در مورد دستیارها با او داشتم. برخی فکر می‌کنند دنبال مقصرسازی هستیم اما مهم مقصر نیست بلکه مردم از وضعیت فعلی تیم ملی ناراحت هستند. اصل آوردن مربی خارجی این بود که روال سلسله باخت‌های گذشته را تغییر بدهیم. با ادامه این نتایج چه توجیهی داشت دلاری پول بدهیم؟ چیزی که الان شاهدش هستیم ظرفیت والیبال ایران نیست. می‌گویند چرا بازیکنان را عوض نمی‌کنید اما طبق قانون، اول بازی‌ها ۳۰ بازیکن را معرفی کرده‌ایم و خارج از آن نمی‌توانیم ببریم. البته تغییر بازیکن در دستور کار جدی ماست.

وی درباره شرایط تیم ملی و برکناری ناگهانی پائز عنوان داشت: تیم را از یک هفته قبل به برزیل و ژاپن فرستادیم تا اعضای تیم اذیت نشوند. نزدیک به ۱۱ میلیارد تومان پول بلیت دادیم و ۲۰۰ هزار دلار خورد و خوراک و بقیه موارد خرج کردیم. چیزی که دیروز شاهدش بودید، تغییر نگرش والیبال بود که نشان دادیم اگر می‌خواهید بمانید، باید نشان بدهید موثر هستید و اگر موثر نباشید، حتی مربی تیم ملی هم باشید، نمی‌خواهیم که بمانید. نمی‌گذاریم مثل سال‌های گذشته باشد که در لیگ ملت‌ها نتیجه نگرفتیم، بعد به قهرمانی آسیا رفتیم و بعد در تورنمت‌های مختلف شرکت کردیم و در نهایت مربی عوض شد. این روند باید جایی متوقف شود. در مورد اکبری هم طبق قانون مسابقات باید از همان لیست یک نفر را انتخاب می‌کردیم تا پایان مسابقات در خدمت عزیزان هستیم و بعد از آن تعییراتی اساسی خواهیم داشت.

تقوی راجع به انتخاب این سرمربی برزیلی - فرانسوی بیان داشت: من دبیر فدراسیون نبودم و شهریور ماه استعفا دادم اما قرارداد پائز دی ماه بسته شد. کارمند فدراسیون بودم و بعد از مدتی هم با شکایت برخی از عزیزان توصیه شد که در فدراسیون نباشم. من هم جزو کمیته فنی بودم و ۱۲ نفر دیگر هم بودند. دنبال مقصر نیستیم. اگر قرار بود تصمیمی در کمیته فنی بگیریم که فقط یک نفر جواب بدهد، چرا اصلا کمیته فنی تشکیل بدهیم.

وی در رابطه با غیبت امیر غفور و سیدمحمد موسوی در تیم ملی تأکید داشت: همیشه می‌گویند نسل طلایی. بله یک نسل طلایی بسیار ارزشمند را داشتیم که تمام شد. اگر آن‌ها را می‌آوردیم، شاید نتیجه بازی‌ها فرق می‌کرد اما بالاخره باید برای بعدش هم فکری کنیم. اعتقاد من این است که باید از آنها در عرصه فنی استفاده کنیم اما برای ارتقا سطح بازیکنان باید یک مربی تراز اول خارجی را بکار بگیریم. اگر قرار است از مربی درجه 3 و 4 خارجی استفاده کنیم، مربیان خودمان بهتر هستند. بعضی از این بازیکنان واقعا آسیب‌دیدگی داشتند. بردیا سعادت واقعا دوست داشت بازی کند اما نتوانست.

رئیس فدراسیون والیبال درباره عدم حضور برخی از بازیکنان در تیم ملی اذعان داشت: اصغر مجرد هم آسیب‌دیدگی داشت اما برخی بازیکنان هم حاضر نشدند برای مردمشان بازی کنند. معتقدم کسی که برای مردمش دوست ندارد بازی کند اصلا نیازی نیست باشد. والیبالیست بزرگی که حاضر نشد برای مردم کشورش بازی کند اصلا چرا باید والیبال بازی کند. به منظمی گفتم و قرار است امروز نامه‌اش را بزند. قرار است به همه کسانی که نیامدند، نامه بزند که مدارک و مستنداتشان را بیاورند که چرا نیامدند و اگر مستندات‌شان محکم نباشد، طبق قانون، فدراسیون می‌تواند برخورد کند. به خاطر دردی که ما و مردم امروز کشیدیم، مطمئن باشید با بدترین شکل با آنها برخورد می‌کنیم.

او با بیان اینکه گاهی یک بازیکن می‌گوید من اگر برای تیم ملی بازی کنم آسیب می‌بینم و نمی‌توانم برای تیم باشگاهی بازی کنم،‌ ادامه داد: این بی‌غیرتی بازیکن است. کسی که پرچم ایران را روی سینه‌اش دارد نباید بخاطر پول چنین حرفی بزند. کسی که چنین رفتاری می‌کند باید به بدترین شکل تنبیه شود و این را به زودی خواهید دید. کوبا را می‌بینید و وضعش را می‌دانید  اما ستاره‌هایش با افتخار برایش بازی می‌کنند.

وی در خصوص مذاکره با مربیان خارجی خاطرنشان ساخت: از همین الان با 3 مربی بزرگ دنیا مذاکرات را شروع کرده‌ایم و قول می‌دهم مربی آینده تیم ملی جزو مربیان برتر دنیا خواهد بود. نگاه ما به المپیک ۲۰۲۸ است و باید فرصت بدهیم.

تقوی در پاسخ به این سوال که آیا در مورد انتقاد پائز به بازیکنان ایران به او گلایه کرده‌اید، گفت: خیلی منطقی است که از این رفتار ناراحت شویم که درباره بازیکنان این مملکت در عرصه عمومی هر جوری صحبت نکنیم. اگر ایرادی هست باید به ما بگویند. اینکه در اذهان عمومی بگوییم بازیکنان ایران اینگونه هستند،‌ درست نیست.

رئیس فدراسیون والیبال در پایان گفت: از مردم ممنون هستم که برای والیبال دلسوز هستند. برخی می‌گویند مردم در فضای مجازی حرف‌های خارج از چارچوب می‌زنند اما آن‌ها دلشان می‌سوزد. صمیمانه عذرخواهی می‌کنم اگر در چند روز گذشته ناراحت‌شان کرده‌ایم. اگر در مورد پائز گفتم مسئولیت با ماست. امروز هم اگر ببازیم یا ببریم، مسئولیت با ماست. خواهش می‌کنم کمک کنند و صبور باشند چون نسل جوانی می‌خواهند برای والیبال کار کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه