logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در اکثر رویدادها موفق ظاهر شدم؛

حق شناس: امیدوارم جایگاه اول رنکینگ جهانی پاراتکواندو به درخشش در پارالمپیک منتهی شود

حق شناس: امیدوارم جایگاه اول رنکینگ جهانی پاراتکواندو به درخشش در پارالمپیک منتهی شود
نفر اول رنکینگ جهان پاراتکواندو گفت: امیدوارم رسیدن به رتبه نخست رنکینگ جهان در سنگین وزن به درخشش در بازی های المپیک پاریس منتهی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، حامد حق شناس نفر اول رنکینگ جهان پاراتکواندو در خصوص کسب این جایگاه عنوان کرد: الحمدالله در این مدت اخیر توانستم در اکثر رویدادهایی که شرکت کردم دست پر برگردم و حاصل آن به دست آمدن رنکینگ یک جهان بود. امیدوارم در پی آن بهترین نتیجه را در پارالمپیک پاریس بگیرم و جواب زحمات کسانی که برایم تلاش کردند را به بهترین نحو ممکن بدهم.

حق شناس افزود: مطمئنا اگر اتفاقاتی که باعث صادر نشدن روادید کشور مکزیک و از دست دادن مسابقات قهرمانی جهان پیش نمی آمد، اکثر پاراتکواندوکاران ملی پوش می توانستند بین 3 بازیکن برتر جهان باشند و من نیز زودتر از الان این مهم را رقم می زدم. با این حال خدا را شاکرم که توانستم نفر اول جهان شوم.

قهرمان بازی های آسیایی هانگژو و دارنده طلای آسیا در خصوص رقابت های پارالمپیک پاریس اظهار کرد: این موهبت الهی به من بود که توانستم در اکثر رویدادها موفق ظاهر شوم و سهمیه پارالمپیک را تصاحب کنم. اما پارالمپیک واقعا میدان بزرگ تری نسبت به همه رویدادها است و شرایط خاص خود را دارد. تمام تلاش من بر این است تا بهترین عملکرد را داشته باشم و امیدوارم دعای مردم و همچنین خانواده تکواندو بدرقه راه من و سایر پارالمپین ها باشد.

پارالمپین ایران در پایان در خصوص شرایط تمرینی تیم ملی اظهار کرد: 70 روز تا پارالمپیک پاریس داریم و به همین منظور تمرینات سخت و پرفشاری را پشت سرگذاشتیم اما می خواهیم به نتیجه و هدفی که داریم برسیم. خدا را شکر در وضعیت جسمانی خوبی هستم و امیدوارم بهترین اتفاقات بیافتد و همه کاروان ایران بهترین نتیجه ممکن را بگیرند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه