logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس قوه قضاییه:

با حضور پرشور و پر معنای مردم و انتخاب صحیح، آینده بهتری برای کشور رقم می‌زنیم

با حضور پرشور و پر معنای مردم و انتخاب صحیح، آینده بهتری برای کشور رقم می‌زنیم
رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: انشاالله با حضور پرشور و پر معنای مردم و انتخاب صحیح آینده بهتری برای کشور رقم می‌زنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای و مسئولان عالی دستگاه قضا امروز پنجشنبه (۳۱ خرداد ماه) به مناسبت هفته قوه قضاییه با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند. 

رئیس قوه قضاییه در مراسم تجدیدمیثاق با آرمان‌های امام خمینی (ره) بیان کرد: در عصر حاضر امام (ره) نوری بود، در این جاهلیت مدرن، این نور هدایت در عصری طلوع کرد که اندیشکده‌های مستکبران عالم تلاش کرده بودند معنویات و اسلام را کمرنگ کنند.

وی افزود: وقتی کلام امام را پی بگیریم و سخنان امام را رصد کنیم دو چیز پررنگ‌تر از همه کلام‌ها در فرمایشات امام بود، یک اسلام و دو مردم، امام مردم متدین را بالاترین قدرت می‌دانست، امام با اعتماد به همین مردم چنین انقلابی را به پا کرده که تا به امروز در حال پیشرفت است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه قدرت اصلی امام خمینی (ره) در مقابل استکبار، بعد از ایمان به خدا و قاطعیت در رهبری، مردم بودند، گفت: امام با مردم، رژیم شاهنشاهی را سرنگون کرد. امام با ایمان و قدرت مردم در مقابل آمریکا ایستاد. امام با منیت‌ها برخورد می‌کردند.

وی افزود: امام قبول نمی‌کردند در هیچ دستگاهی یک نفر مورد ظلم قرار بگیرد، با همین نگاه بود که حکومت اسلامی ایران به نام جمهوری اسلامی ایران نام گرفت.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: انشاالله با حضور پرشور و پر معنای مردم و انتخاب صحیح آینده بهتری برای کشور رقم می‌زنیم، اگر در این زمینه غفلت کنیم به کشور و امنیت لطمه می‌خورد و دشمن را جسور می‌کند، اما اگر یک حضور معناداری داشتیم صحنه را عوض می‌کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت:در مرحله اول حضور پرشور مردم است که باید زمینه‌ها و بستر این حضور پرمعنا را فراهم کنیم، با وحدت کلمه، همدلی و با همین ظرفیت‌های مهم خدادادی قطعا قدم‌های بلندتری را در راستای پیشرفت کشور و رفع مشکلات مردم برخواهیم داشت.

وی گفت: شهادت می‌دهم قاطبه همکاران ما در قوه قضاییه در جهت رفع تظلمات، اجرای عدالت و انجام وظایف‌شان هستند. همه در تلاش هستند که ظلمی نباشد و عدالت را محقق کنند و گسترش دهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه