logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نخست‌وزیر انگلیس: به رسمیت شناختن فلسطین حق انکارناپذیر فلسطینیان است

نخست‌وزیر انگلیس: به رسمیت شناختن فلسطین حق انکارناپذیر فلسطینیان است
نخست‌وزیر جدید انگلیس با تاکید بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه، گفت به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی حق انکارناپذیر فلسطینیان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «کر استارمر» نخست‌وزیر جدید انگلیس یکشنبه با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تلفنی گفت‌وگو کرد.

در بیانیه دفتر استارمر آمده است: «نخست‌وزیر، محمود عباس را در مورد اولویت‌های فوری خود از جمله برقراری آتش‌بس، بازگرداندن اسرا، افزایش و تسریع کمک‌های بشردوستانه و حمایت مالی از تشکیلات خودگردان فلسطین در جریان قرار داد.»

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «در بحث درباره اهمیت اصلاحات و تضمین مشروعیت بین‌المللی برای فلسطین، نخست‌وزیر استارمر گفت سیاست دیرینه‌اش در خصوص به رسمیت شناختن فلسطین و مشارکت در روند صلح تغییر نکرده است و این حق انکارناپذیر فلسطینیان است.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر و بعد از عملیات فلسطینی طوفان الاقصی، غزه را در هم کوبیده و جان بیش از ۳۸ هزار فلسطینی را گرفته است. بیشتر قربانیان را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند.

علاوه بر تلفات، این کارزار نظامی مرگبار صهیونیست‌ها بسیاری از قسمت‌های نوار غزه تحت محاصره را به ویرانه تبدیل کرده و اکثر غیرنظامیان را بی‌خانمان و در معرض خطر قحطی قرار داده است. تلاش‌ها برای آتش‌بس دائمی پس از آتش‌بس کوتاه در نوامبر فعلا نتیجه نداده است.

روز یکشنبه استارمر، نخست‌وزیر انگلیس همچنین در تماس تلفنی دیگری با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر لزوم آتش‌بس «واضح و فوری» در غزه، با گذشت ۹ ماه از کمپین بمباران صهیونیست‌ها، تاکید کرد.

طبق بیانیه دفتر نخست‌وزیری انگلیس، «او سپس نیاز آشکار و فوری به آتش‌بس، بازگشت اسرا و افزایش فوری حجم کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان را بیان کرد.»

به گزارش خبرگزاری آناتولی، استارمر همچنین به تعمیق بیشتر روابط دوجانبه اشاره کرد.

نخست‌وزیر انگلیس ادامه داد: «همچنین مهم است که شرایط بلندمدت برای راه‌حل ۲ دولتی فراهم شود، از جمله اطمینان از اینکه تشکیلات خودگردان فلسطین از امکانات مالی برای عملکرد مؤثر برخوردار است.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه