اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دریادار سیاری:

خانواده ها سربازان خط مقدم مبارزه با جنگ نرم دشمن هستند

خانواده ها سربازان خط مقدم مبارزه با جنگ نرم دشمن هستند
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: بهره گیری صحیح از آموزه‍های قرآنی و فرهنگ عاشورایی، نسل جوان ما را در برابر تهدیدات فرهنگی دشمن بیمه می‍کند و در اینجا نقش خانواده بسیار مهم است؛ چراکه خانواده‍ها امروز سربازان خط مقدم مبارزه با جنگ نرم دشمن هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حبیب الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش در آیین اختتامیه بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم خواهران شاغل، خانواده‌ها و اعضای وابسته ستاد ارتش با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، حضرت أباعبدالله الحسین (ع) و تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان و شرکت کنندگان این دوره از مسابقات، گفت: دلیل ماندگاری واقعه عاشورا در طول تاریخ این است که عاشورا فقط یک حادثه نبود که با گذشت زمان به فراموشی سپرده شود، بلکه یک فرهنگ است که قدرت ماندن در تمام اعصار را دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه عاشورا نماد مقاومت، بصیرت، وفاداری، پیروزی حق بر باطل، پیروزی خون بر شمشیر و ایستادگی در برابر ظلم است، افزود: رمز پیروزی انقلاب اسلامی و پیروزی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، پیروی از فرهنگ عاشورا بود.

امیر دریادار سیاری ادامه داد: در مقابل فرهنگ عظیم عاشورا و انقلاب اسلامی، دشمنانی هم وجود دارند که دشمن انسانیت و ارزش های انسانی هستند.

معاون هماهنگ کننده ارتش در ادامه با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و جنگ نرم دشمن، گفت: در این جنگ، دشمن از همه توان خود استفاده می‌کند و هدفش تغییر باورها و تسلط بر افکار نسل جوان و دور کردن آنان از ارزش های دینی و فرهنگ عاشورایی است لذا ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی، آموزه‍های دینی و فرهنگ عاشورایی باید با جدیت مدنظر همه ما قرار بگیرد تا بتوانیم در عرصه جنگ نرم و جنگ شناختی با دشمنان، پیروز میدان باشیم.

گفتنی است، در این مراسم که حجت الاسلام والمسلمین احمد دهدار، رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش، امیر سرتیپ دوم بهروز عزیزی، فرمانده قرارگاه پشتیبانی ستاد آجا و سرهنگ مهدی میدانی، رئیس اداره قرآن، نماز و عترت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش هم حضور داشتند، از برگزیدگان مرحله ستادی بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم خواهران شاغل، خانواده ها و اعضای وابسته ستاد آجا تجلیل به عمل آمد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه