اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان مدیرین بحران کشور :

۲۷۰۰ مخاطره طبیعی و یک‌هزار و ۴۲۰ سوانح انسان‌ساز در کشور

 ۲۷۰۰ مخاطره طبیعی و یک‌هزار و ۴۲۰ سوانح انسان‌ساز در کشور
رئیس سازمان مدیرین بحران کشور گفت: بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ مخاطره طبیعی و یک‌هزار و ۴۲۰ سوانح انسان‌ساز در دولت سیزدهم سپری شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن نامی ظهر امروز در نشست ستاد مدیریت پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی با اشاره به اینکه جهان با چالش‌های پی در پی مواجه است که گریزی از آنها نیست، اظهار داشت: 34 چالش بسیار جدی در جهان وجود دارد که مهم‌ترین آنها تغییر اقلیم، بیابان‌زایی، کم شدن آب شیرین و کم شدن فضای سبز است که اگر همه مردم همراه باشند، می‌توان بخشی از مشکلات این بحران‌ها را کاهش داد.

وی با بیان اینکه 193 کشور عضو سازمان ملل هستند که 127 کشور بحران‌های جدی همراه هستند، افزود: مسائل زیست محیطی در کشور نیازمند فرهنگ‌سازی گسترده است، بسیاری از کشور بعد از دوران پسا کرونا دستور گسترش فضای سبز داشتند که رهبر معظم انقلاب هم دستور کاشت یک میلیارد درخت مثمر ظرف مدت چهار سال را فرمودند که در این راستا برخی از استان‌ها از جمله مرکزی پیشگام است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور عنوان کرد: مردم برای اینکه بتوانند سرزمینی برای زندگی مناسب داشته باشیم، راهی جز حفظ و توسعه محیط زیست ندارند، اگر به فرهنگ حفظ و توسعه محیط زیست توجه نشود، روز به روز مشکلات و چالش‌های این بخش بیشتر  می‌شود، دولت سیزدهم در مقابله با بحران‌ها و پیشگیری از بلایا موفق عمل کرد به طوری که بیش از 2 هزار و 700 مخاطره طبیعی و یک‌هزار و 420 سوانح انسان‌ساز در دولت سیزدهم سپری شد.

نامی با تاکید بر مدیریت مصرف منابع آب گفت: علی رغم اینکه آب در حال کم شدن است، هنوز کم‌آبی وجود ندارد و فقط نیاز به مدیریت آب باید مورد توجه جدی قرار گیرد، باید شبکه آب شیرین مثل شبکه برق در سراسر کشور متصل شود تا همه مردم در هر کجا که هستند، از این مهم بهره‌مند شوند. اگر بخواهیم به سمت آمایش ملی که یکی از حلقه‌های مفقوده توسعه عمران است، حرکت کنیم، نیاز است شبکه‌بندی آب شیرین مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با اشاره به انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، بیان کرد: انتخابات با وجود شایعات برخی تخلفات و تلاش‌های دشمنان به خوبی برگزار شد و همه بر این مدعا شاهد بودند که این آزمون سیاسی با روند صحیح، سالم و ارزشمندی برگزار شد، همه کشور به ویژه استانداران، فرمانداران و بخشداران در برگزاری مطلوب انتخابات درگیر بودند و تلاش مضاعفی داشتند تا رئیس جمهور کشور ظرف مدت تعیین شده 50 روز انتخاب شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران بسیار مقتدر است و بر امور مختلف اشرافیت کامل دارد و به همین دلیل دشمنان همه تلاش خود را به کار گرفتند تا در جریان برگزاری انتخابات، خدشه‌ای وارد کنند اما این بار هم ناکام ماندند  انتخابات در امنیت و سلامت کامل برگزار شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه