اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دو قهرمان والیبال نشسته جهان به دنبال تکرار قهرمانی؛

​ایران و برزیل؛ با مسیرهایی متفاوت در بازی‌های پاریس ۲۰۲۴

​ایران و برزیل؛ با مسیرهایی متفاوت در بازی‌های پاریس ۲۰۲۴
سازمان جهانی پاراوالیبال در گزارشی به حضور چشمگیر تیم ملی والیبال نشسته ایران در این رقابت‌ها اشاره کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وب‌سایت سازمان پاراوالیبال، با برگزاری آخرین مراحل آماده‌سازی تیم‌ها برای حضور در بازی‌های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴، سازمان جهانی پاراوالیبال در یادداشتی به حضور چشمگیر تیم ملی والیبال نشسته مردان کشورمان در این رقابت‌ها اشاره کرده است.

در این یادداشت به رقابت تیم‌های والیبال نشسته ایران و بزریل برای کسب عنوان قهرمانی مردان و زنان پارالمپیک پیش‌رو پرداخته شده است.

‌‌"تیم‌های ملی مردان ایران و زنان برزیل، دو قهرمان والیبال نشسته جهان، خود را برای حضور در بازی‌های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ آماده می‌کنند تا از هشتم تا هفدهم شهریورماه ١۴٠٣ در ورزشگاه پاریس شمالی (North Paris Arena) به میدان بروند.

ایران تیم قدری در والیبال نشسته مردان است، قصد دارد در پاریس ٢٠٢۴ هم، یک بار دیگر برتری خود در پارالمپیک را به اثبات برساند و از سرمایه خود، یعنی عنوان قهرمانی‌اش، دفاع کند.

در مقابل، تیم ملی والیبال نشسته زنان برزیل هم با اولین قهرمانی جهانی خود در سال ٢٠٢٢، اشتیاق بسیاری برای رسیدن به اوج موفقیت در بازی‌های پارالمپیک را دارد.

در بازی‌های پاریس ۲۰۲۴، هر کدام از این دو تیم ماجراجویی منحصربه‌فرد خود را خواهند داشت و البته هدف هر دو در نهایت دستیابی به نشان طلای پارالمپیک است.

تلاش ایران برای هشتمین طلای پارالمپیک

تیم ملی والیبال نشسته ایران با کسب مدال طلای مسابقات قهرمانی جهانی به میزبانی بوسنی و هرزگوین در سال ٢٠٢٣ (با یک سال تعویق) به هشتمین عنوان قهرمانی جهان خود (از مجموع 11 بار حضور) دست یافت و مسیرش را برای رقابت در پارالمپیک ٢٠٢۴ پاریس هموار کرد.

ملی‌پوشان ایران در همه مسابقات پیش از پارالمپیک به پیروزی قاطع دست یافته‌اند؛ از جمله رقابت‌های قهرمانی منطقه آسیا در قزاقستان، بازی‌های پاراآسیایی هانگژو و جام‌جهانی والیبال نشسته قاهره در سال ٢٠٢٣.

تیم ملی ایران از حضور ستارگانی مانند داوود علیپوریان و مرتضی مهرزاد بهره‌مند است، این ترکیب فوق‌العاده از استعداد، تجربه و استراتژی با هدایت  سرمربی ارزشمند خود، هادی رضایی همواره می‌درخشد.

ماموریت ایران در پاریس، کسب هشتمین مدال طلای پارالمپیک است تا یک نشان خوش‌رنگ دیگر به مجموع ٩ مدال (7 طلا و 2 نقره) والیبال نشسته ایران در بازی‌های پارالمپیک اضافه شود."

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه