اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ژاپن از پیروزی ما مقابل برزیل الگو گرفت؛

عبدی: پیشرفت رقبای آسیایی زنگ خطری برای ماست/ 3 روز در قرقیزستان ریکاوری کردیم!

عبدی: پیشرفت رقبای آسیایی زنگ خطری برای ماست/ 3 روز در قرقیزستان ریکاوری کردیم!
سرمربی تیم فوتبال جوانان گفت: وقتی به قرقیزستان رسیدیم، ۳ روز ریکاوری می‌کردیم و به حالت طبیعی بازنمی‌گشتیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ حسین عبدی، سرمربی تیم فوتبال جوانان کشورمان پس از بازگشت کاروان ایران با قهرمانی از تورنمنت کافا زیر 20 سال، اظهار داشت: کافا هر سال در هر رده‌ای انجام می‌شود. اولین تیمی بودیم که هم در رده نوجوانان و هم جوانان قهرمان شدیم. این رشد درون بچه‌ها قابل انکار نیست و امیدوارم همه تیم‌هایی که از ایران بیرون می‌روند، شیب پیشرفت را حفظ و احساس کنند. تیم‌های دیگر هم خیلی پیشرفت کرده و کار می‌کنند. واقعا رقیبان سختی هستند و امیدوارم ما هم بتوانیم در قبال تیم‌های خود و استعدادهای موجود، شیب پیشرفت را حفظ کنیم. به هرحال بازی‌های سختی بود و سفر خیلی سختی هم داشتیم. ۲۶ ساعت طول کشید تا به قرقیزستان رسیدیم. وقتی هم به این کشور رسیدیم، ۳_۲ روز مشکلات خاصی داشتیم. در ادامه خود را پیدا کردیم. برگشتش هم خیلی کار سختی بود. الان هم حدود ۲۳ ساعت طول کشید تا به ایران بازگشتیم. نکته مهم این است بچه‌ها با بازی‌های بین‌المللی بیشتر، بتوانند تجربه بین‌المللی بیشتری کسب کرده و در زمین‌های بهتری که امکانات مناسب‌تری دارد بازی کنند.

وی در ادامه بیان داشت: از روز اول هدف ما کسب تجربه و هماهنگی بیشتر در کافا بود. ۶_۷ نفر از نفرات ما جدید بودند که با بچه‌های قدیمی ادغام شدند. به هدف خود رسیدیم البته با اجرای مناسبی که بچه‌ها داشتند، نتیجه مناسب را هم گرفتیم اما برخی مواقع اتفاقاتی می‌افتد که مقداری ناراحت‌کننده می‌شود. یکی از نفرات ما آسیب دید و یک تا ۲ ماه غایب است. در این ۳ سالی که با تیم‌های کافا بازی می‌کنیم، حریف اصلی ما ازبکستان است. خودتان بهتر می‌دانید این تیم در جوانان قهرمان آسیا شد و به جام جهانی رفت. به همین دلیل برای حفظ اقتدار خود در مسابقات شرکت می‌کنند اما در مقابل ما در هر ۳ بازی چند سال اخیر همیشه جلو بودیم و آنها با کمک داور و شرایط دیگر مثل میزبانی با به تساوی رسیدند.

عبدی پیرامون اتفاقات داوری بازی با ازبکستان عنوان داشت: شاید کارت قرمز اسماعیل قلی‌زاده در بازی با ازبکستان درست نبود و داور می‌توانست به او کارت زرد نشان بدهد. در این مسابقه یک گل جلو افتادیم اما پس از آن یک اخراجی دادیم و چند دقیقه بعد هم یک پنالتی برای حریف گرفتند. قبل از رفتن به کافا با تیم امید سایپا بازی کردیم که نفراتش ۳_۲ سال از ما بزرگ‌تر هستند. در آن مسابقه هم دقیقه ۲۵ بازیکن ما اخراج شد و در شرایطی که حریف اصرار داشت، ۱۱_۱۱ بازی را ادامه بدهیم اما گفتم ممکن است در بازی رسمی هم چنین اتفاقی برای ما بیفتد. به همین دلیل باید در ۱۰ نفره بازی کردن تجربه بیشتری به دست می‌آوردیم. در ۲ بازی دوستانه تیم ملی نوجوانان مقابل ژاپن یک بار ۳۰ دقیقه و بار دیگر ۴۰ دقیقه ۱۰ نفره شدیم. این تجربه در بازی با ازبکستان به درد بچه‌ها خورد و توانستند بازی را حفظ کنند اما یک بحث بود‌.

وی در این رابطه تصریح داشت: داور می‌توانست خیلی عملکرد بهتری داشته باشد و یک طرفه قضاوت نکند. به داور چهارم هم گفتم فقط می‌خواهم به داور وسط بگویم این بچه‌ها با خشن شدن مسابقه، صدمه می‌خورند و ما هم فقط برای کسب تجربه به کافا آمده‌ایم. وقتی گفتم به شما احترام می‌گذارم، کارت زرد اول را به من نشان داد. در صحنه‌ای از نیمه دوم ۲ نفر از بچه‌های ما به هم برخورد کردند. داور ۱۳ دقیقه وقت اضافی گرفته بود. در همان لحظات یکی از بچه‌های ما روی زمین بود و این موضوع را به داور گفتم که نباید بازی را شروع کنی که اصرار به شروع مسابقه داشت. همان جا کارت زرد دوم را به من نشان داد. یک دیالوگ خیلی روتین در فوتبال دنیا داشتیم که شاید از نظر داور روتین یعنی اینکه ما باید حتما تحت فشار باشیم. البته تجربه بدی هم نبود. در بازی فینال با رختکن تیم ارتباط تصویری گرفتم و از روی سکوها هم راحت‌تر می‌شد بازی را دید و حریف را آنالیز کرد. تورنمنت کافا در کل خیلی خوب بود. واقعا ازبکستان، تاجیکستان و... پیشرفت کرده‌اند. هیچکس دیگر به اسامی نگاه نمی‌کند و این زنگ خطری برای ما است.

سرمربی تیم فوتبال جوانان درباره سفر به قرقیزستان اذعان داشت: وقتی به قرقیزستان رسیدیم، ۳ روز ریکاوری می‌کردیم و به حالت طبیعی بازنمی‌گشتیم. این موضوع هم به فدراسیون بازنمی‌گردد. ایران تحریم است و فیفا باید تدبیری بیندیشد. این بچه‌ها فقط برای ایران بازی نمی‌کنند بلکه به مسئولان هم گفتیم وقتی تیم به جام جهانی برود، نماینده آسیا هم است. به همین دلیل باید تسهیلاتی برای سفر راحت‌تر تیم در نظر گرفته شود. مجبوریم از شرکت‌های خارجی پرواز بگیریم و به همین دلیل باید پروازی ۲ مقصده به ترکیه، قطر یا امارات داشته باشیم. تیم ما در شهر بیشکک حضور نداشت. باید به شهری در قرقیزستان می‌رفتیم که با فرودگاه یک ساعت فاصله داشت‌. از آنجا هم باید ۲ ساعت با اتوبوس به جلال آباد می‌رفتیم و کار خیلی سخت شد.

وی در پایان گفت: همه این بازی‌ها و تورنمنت‌های تدارکاتی برای ما اهمیت دارد اما نه از این جهت که فقط به مرحله نهایی قهرمانی آسیا صعود کنیم. همیشه اعتقاد دارم مثل آهنی که پتک می‌خورد و به فولاد تبدیل می‌شود، باید بتوانیم به شکلی برنامه‌ریزی کنیم که با رقیبان رو به رو شویم نه اینکه فقط در یک تورنمنت شرکت کنیم. با وجود تمام کمبودها تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم و بهانه نمی‌آوریم. سال گذشته که در جام جهانی نوجوانان با برزیل، انگلیس و نیوکالدونیا همگروه شدیم، هیچکس تصور نمی‌کرد به این خوبی بازی کرده و از گروه خود صعود کنیم اما باعث افتخار ایران و حتی آسیا شدیم. ژاپنی‌ها و کره‌ای‌ها از ما به خاطر درخشش در جام جهانی تشکر کردند. حتی مربی ژاپن قبل از برد با سنگال در شرایطی که سرعت و فیزیک بازیکنان ۲ تیم غیرقابل قیاس بود برای آنالیز بازی، فیلم دیدار ما مقابل برزیل را به بازیکنانش نشان داد که این الگو شدن برای تیم‌هایی که احساس می‌کنیم از ایران بهتر هستند، جای شکرگذاری دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه