logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

وزیر بهداشت در جلسه هیات دولت مطرح کرد:

دستاوردهای دولت سیزدهم در عرصه درمان و سلامت

دستاوردهای دولت سیزدهم در عرصه درمان و سلامت
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از دستاوردهای دولت مردمی در عرصه سلامت و درمان ارائه و کارنامه دولت در این حوزه را درخشان توصیف کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه امروز هیات دولت با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم در عرصه سلامت و درمان رایگان شدن عمل کاشت حلزون برای کودکان زیر ۴ سال بود، افزود: اگر این کودکان تا سن ۴ سالگی درمان نشوند، دیگر قابل درمان نخواهند بود و متاسفانه در ادامه زندگی خود کر و لال خواهند بود. کاشت حلزون برای هر نفر از این بیماران بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که در دولت شهید رئیسی به طور رایگان برای بیش از ۵ هزار نفر انجام گرفته است.

بهرام عین‌اللهی همچنین درمان رایگان ۳۰ میلیون نفر با انجام سطح‌بندی جمعیتی، بیمه رایگان ۱۲ میلیون نفر از افراد فاقد پوشش بیمه‌ای و انجام درمان رایگان ۸ میلیون کودک زیر ۷ سال را که برخی کاندیداهای ریاست جمهوری آن را به عنوان وعده‌های انتخاباتی خود مطرح کردند، از دیگر دستاوردهای دولت مردمی در عرصه سلامت و درمان عنوان کرد و افزود: پوشش بیمه‌ای داروهای سرطانی و برخی بیماری‌های خاص تا سطح ۱۰۰ درصدی افزایش یافته است. برای کاهش آلام بیماران سرطانی و بیماری‌های خاص هزینه‌های دارویی ۴۰ تا ۵۰ میلیونی آنان به طور کامل توسط بیمه پرداخت می‌شود و برای این منظور منابع صندوق بیماری‌های صعب‌العلاج از ۵ همت در سال ۱۴۰۱، به ۷ همت در سال ۱۴۰۲ و ۱۲ همت در سالجاری افزایش یافته است.

وزیر بهداشت در ادامه از احداث مراکز درمانی مجهز با تیم‌های درمانی، تشخیصی و امدادی متخصص و کامل در پایانه‌های مرزی شلمچه، خسروی و مهران برای نظارت و کنترل مشکلات بهداشتی و نیز ارائه خدمات لازم به خصوص در زمینه گرمازدگی برای زائران اربعین خبر داد و اظهار داشت: زائران اربعین در هنگام ورود به کشور به طول کامل و دقیق از لحاظ بیماری‌ها پایش خواهند شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه