اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دانا گزارش می دهد؛

پزشکیان بدهکار چپ های رادیکال نیست/دردسر رد پای پدرخوانده ها در چیدمان کابینه!

پزشکیان بدهکار چپ های رادیکال نیست/دردسر رد پای پدرخوانده ها در چیدمان کابینه!
چپ های تندرو در تلاش هستند تا رئیس جمهور منتخب را وامدار جریان خود نشان داده و از این طریق سایه سنگین آنها بر دولت آینده چنبره بزند.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی مسعود پزشکیان در جریان برگزاری دو دور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در نهایت به عنوان منتخب مردم مسیرش از بهارستان به سمت پاستور کج شد که این روزها بحث بر سر انتخاب اعضای کابینه چهاردهم از مهمترین مسائل مطرح در محافل سیاسی است.

انتخاب اعضای کابینه یا به تعبیر دیگر همکاران رئیس جمهور بدون شک و به موجب قانون از حقوق مسلم رئیس دولت است تا از این طریق با ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در قوه مجریه اداره کشور بدون دست انداز و با کارآمدی حداکثری محقق شود.

این میان، اما به نظر می رسد اصلاح طلبان رادیکال به طور گسترده در تلاش هستند تا برای اثرگذاری در تصمیم رئیس جمهور در انتخاب اعضای کابینه، وی را تحت فشار قرار داده و فضاسازی رسانه ای انجام دهند.

اصلاح طلبان تندرو در مهمترین سناریوی جریانی خود در تلاش هستند تا القا کنند که پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری حاصل حمایت اصلاح طلبان از وی بوده است و اینگونه وی را وام دار خود کنند.

ادعای اصلاح طلبان مبنی بر اینکه حمایت آنها پزشکیان را رئیس جمهور کرد در حالی مطرح است که تا پیش از انتخابات و در دوران گزینش کاندیداهای ریاست جمهوری، پدرخوانده های اصلاحات معتقد بودند که پزشکیان یک اصلاح طلب ناب نیست!

از سوی دیگر این جریان از زمان برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم پروژه تحریم انتخابات را کلید زده بود و اساسا بنایی برای ورود به مقوله انتخابات نداشت اما پیروزی پزشکیان در انتخابات به یک باره فضا را برای آنها تغییر داد تا این اصلاح طلبان رادیکال به مشی آفتاب پرست رنگ عوض کرده و ادعای تازه ای را عَلَم کنند.

تلاش برای چنبره سایه چپ های رادیکال بر امور اجرایی

چپ های تندرو در تلاش هستند تا رئیس جمهور منتخب را وامدار جریان خود نشان داده و از این طریق سایه سنگین آنها بر دولت آینده چنبره بزند.

این جریان در وهله نخست در تلاش است تا با سایه سنگین بر سر دولت چهاردهم بر چیدمان کابینه نفوذ داشته باشد و از این طریق در آینده اجرایی کشور نفوذ و احاطه جدی داشته باشند.

این جریان در برخی محافل حزبی حتی ادعا کرده است که پیروزی پزشکیان در حالی با حمایت اصلاح طلبان رخ داده است که اساسا انتخابات چهاردهم همزمان با قهر اجتماعی محقق شده است این موج سازی رسانه ای از سوی چهره هایی همچون محسن آرمین و آذر منصوری در حالی در حال شکل گیری است که در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری با توصیه رهبر انقلاب مشارکت نزدیک به 50 درصد در کشور رقم خورد تا خط باطل بر هرگونه ادعای قهر اجتماعی باشد.

پزشکیان وام دار هیچ جریان سیاسی نیست

عوض حیدرپور عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتگو با دانا در این باره گفت: انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در یک فضای بیم و امید در کشور رقم خورد از این رو هیچ جریان سیاسی نمی تواند ادعا کند که برای مسعود پزشکیان رای آوری کرده است.

وی افزود: شخصیت پزشکیان در درجه اول و مشارکت مردم در درجه دوم تنها عامل پیروزی پزشکیان در انتخابات بود از این رو وی وام دار هیچ جریان سیاسی نیست.

این نماینده ادوار مجلس این را هم گفت که پزشکیان مطلقا تحت تاثیر جناح های سیاسی نیست و تا زمانی که یک مسئله برای وی به باور و یقین تبدیل نشود نمی تواند عامل تصمیم گیری باشد.

بدون شک مسعود پزشکیان گزینه ای است که مردم به او اعتماد کرده و او حالا رئیس جمهور همه ملت است پس باید بدون اینکه خود را وامدار هیچ جریان سیاسی بداند، در اجرای اختیارات قانونی خود مصمم و با اراده قدم بردارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه