اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حجت‌الاسلام محمدحسنی:

دانش‌ حرام باعث بینش، گرایش و کنش حرام می‌شود/ تنها راه امنیت فکری، نشاندن فرزندان بر سر سفره قرآن است

دانش‌ حرام باعث بینش، گرایش و کنش حرام می‌شود/ تنها راه امنیت فکری، نشاندن فرزندان بر سر سفره قرآن است
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: امروز خانواده‌ها برای تربیت فرزندان در خوف و رجا هستند؛ به همین جهت تنها راه امنیت فکری، نشاندن این نسل بر سر سفره قرآن است.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در آئین اختتامیه هفتمین جشنواره قرآنی سراسری طرح تنویر ارتش جمهوری اسلامی ایران که صبح امروز (دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳) برگزار شد، اظهار داشت: حضور بیش از ۸۵ هزار نفر در این جشنواره به دلیل علاقه‌ای است که به قرآن و مفاهیم قرآنی در خانواده بزرگ ارتش وجود دارد.

وی با بیان اینکه این برنامه نسبت به سال گذشته ده درصد پیشرفت داشته است، افزود: چنانچه همدلی و همراهی فرماندهان نباشد، چنین برنامه‌هایی به این وسعت برگزار نمی‌شود.

حجت‌الاسلام محمدحسنی در ادامه گفت: کسانی که لغزشی در زندگی دارند، معمولاً از تعبیر «حرام‌لقمه» برای آنها استفاده می‌کنیم؛ حرام‌لقمه بودن، انسان را تا مرحله کشتن امام هم پیش می‌برد؛ همانند آنچه در واقعه کربلا حادث شد؛ به همین دلیل باید مراقب بود که لقمه حرام برای خانواده استفاده نشود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: البته غیر از لقمه مادی، لقمه معنوی و روحی هم داریم؛ به نحوی که گفته شده حرام‌لقمه‌های روحی خطرشان از حرام‌لقمه‌های جسمی کمتر نیست.

وی با اشاره به اینکه در قرآن توصیه شده است که دقت کنید چه لقمه ای را به خورد فرزندانتان می دهید، خاطر نشان کرد: لقمه‌های حرام معنوی موضوعی است که متأسفانه کمتر به آن توجه شده است؛ به عنوان مثال اگر علم انسانی حرام باشد در صف حرام‌لقمه‌ها قرار می‌گیرد.

حجت‌الاسلام محمدحسنی گفت: تمام کسانی که تروریست می‌شوند به دلیل تفکراتی است که دارند و این یعنی دانش‌ حرام باعث بینش، گرایش و کنش حرام می‌شود.

وی افزود: دانش حرام را مدرسه، کتاب و معلم به ما می‌آموزد؛ لذا اینجا شناخت از معلم و کتابی که فرزندان با آن‌ها در ارتباط هستند، اهمیت پیدا می‌کند؛ بنابر این باید مراقب لقمه دانشی فرزندان از کودکی تا بزرگسالی بود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش کرد: امروز خانواده‌ها برای تربیت فرزندان در خوف و رجا هستند؛ به همین جهت تنها راه امنیت فکری، نشاندن این نسل بر سر سفره قرآن است و امیدوارم سال آینده یک آمار همگانی از این جشنواره داشته باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه