اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قبض برق نیم میلیون تهرانی با صرفه جویی رایگان شد

قبض برق نیم میلیون تهرانی با صرفه جویی رایگان شد
از ابتدای خردادماه برای نیم میلیون مشترک برق شهر تهران، قبض برق رایگان صادر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کامبیز ناظریان - مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با تقدیر از همکاری مناسب شهروندان پایتخت در کاهش بار شبکه برق این کلانشهر از رایگان شدن قبوض برق صادره برای نیم میلیون مشترک برق شهر تهران از ابتدای خردادماه خبر داد و گفت: تمامی مشترکان بخش خانگی که موفق شده اند مصرف برق خود را نسبت به دوره مشابه سال گذشته کاهش دهند بر روی قبوض برق خود پاداش ریالی دریافت کرده اند که رقم این پاداش با مراجعه به اپلیکیشن و یا پایگاه اینترنتی "برق من" قابل مشاهده است.

وی افزود: از تعداد ۳ میلیون و ۱۸ هزار قبض برق صادر شده از ابتدای خردادماه، یک میلیون و ۳۳۴ هزار قبض مشمول پاداش صرفه جویی شده و از این تعداد ۵۰۱ هزار و ۵۰۰ قبض به دلیل میزان صرفه جویی انجام شده رایگان شده است.

او خاطرنشان کرد: پاداش های اعمالی بر روی قبوض برق با پاداش های مربوط به پویش "با انرژی" متفاوت است به این معنی که یک مشترک می تواند هم به دلیل کاهش مصرف برق به هر میزان، مشمول پاداش ریالی بر روی قبض برق خود شود و هم در صورت تحقق کاهش حداقل ۱۵ درصدی علاوه بر پاداش ریالی گفته شده در قرعه کشی جوایز پویش "با انرژی" نیز شرکت داده شود.

ناظریان با قدردانی از مشترکان توزیع برق پایتخت که با همراهی خود منجر به موفقیت برنامه‌های گذر از پیک تابستان ۱۴۰۳ تاکنون شده اند و یادآوری این مهم که همراهی مشترکان طی دو روز ابتدایی هفته جاری به عنوان روزهای بسیار گرم سال ۱۴۰۳ حفظ پایداری کامل شبکه برق شهر تهران را به دنبال داشت از شهروندان تهرانی درخواست کرد با تداوم این همدلی ملی و خودداری از استفاده از وسایل برقی پرمصرف در ساعات ۱۱ تا ۱۷ به توزیع عادلانه انرژی در سطح کشور تا پایان تابستان کمک کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه