logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در دیدار نخست‌وزیر سوریه؛

پزشکیان: دولت چهاردهم تسریع اجرای توافقات با سوریه را در دستورکار قرار می‌دهد

پزشکیان: دولت چهاردهم تسریع اجرای توافقات با سوریه را در دستورکار قرار می‌دهد
رئیس‌جمهوری با بیان اینکه دولت چهاردهم با ارزیابی وضعیت فعلی روابط با سوریه، تدابیر لازم برای تسریع در اجرای توافقات فیمابین را اتخاذ خواهد کرد، گفت: دو کشور علاوه‌بر گسترش تعاملات، زمینه‌های مناسبی برای تقویت همکاری‌ها میان کشورهای اسلامی دارند که باید بالفعل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان در دیدار «حسین عرنوس» نخست‌وزیر سوریه که به منظور شرکت در آیین تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به ایران سفر کرده است، با بیان اینکه روابط فیمابین ایران و سوریه همواره دوستانه و برادرانه بوده است، دو کشور را دوست روزهای سخت یکدیگر دانست و بر ضرورت تقویت روابط اقتصادی، تجاری و تعاملات فرهنگی و اجتماعی دو ملت متناسب با روابط سیاسی ممتاز دوطرف تاکید کرد.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه دولت چهاردهم با ارزیابی وضعیت فعلی روابط دو کشور تدابیر لازم برای تسریع در اجرای توافقات فیمابین و ارتقای سطح روابط را اتخاذ خواهد کرد، افزود: دو کشور علاوه بر گسترش تعاملات با یکدیگر، زمینه‌های بالقوه مناسبی نیز برای تقویت روابط و همکاری‌ها میان کشورهای اسلامی دارند که باید آنها را بالفعل کنند.

«حسین عرنوس» نخست وزیر سوریه نیز در این دیدار ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای پزشکیان در مسئولیت مهمی که مردم ایران بر عهده وی گذاشته‌اند، گرم‌ترین سلام‌ها و صمیمانه‌ترین تبریکات رئیس جمهور سوریه را نیز به رئیس جمهور کشورمان رساند.

نخست‌وزیر سوریه با قدردانی از حمایت‌ها و کمک‌های کشورهای دوست به ویژه جمهوری اسلامی ایران به بهبود امنیت در سوریه، اظهار کرد: در دو سال گذشته گام‌های پرشتابی در مسیر توسعه روابط میان دو کشور برداشته شده، اما همچنان ظرفیت‌های متنوع و متعددی برای تعمیق و تقویت مناسبات وجود دارد که باید در راستای عملیاتی شدن آنها گام برداریم و رئیس جمهور سوریه، دولت این کشور را مکلف به حرکت در این مسیر کرده است.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه