اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پزشکیان در دیدار با رئیس مجلس الجزایر:

ارتقای روابط ایران و الجزایر عادله‌ای برد-برد است

ارتقای روابط ایران و الجزایر عادله‌ای برد-برد است
رئیس‌ جمهور با تاکید بر راهبرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی مبنی بر تقویت روابط با کشورهای همسایه و مسلمان و دوست، گفت: ارتقای روابط ایران و الجزایر در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی معادله‌ای برد-برد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان در دیدار «ابراهیم بوغالی» رئیس مجلس الجزایر که برای حضور در آیین تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده بود، در پاسخ به تسلیت رئیس مجلس الجزایر که ترور اسماعیل هینه را حادثه دردناک و جانسوز دانست، تداوم اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در توسل به ترور در سراسر جهان و همچنین کشتار زنان و کودکان فلسطینی و حمله وحشیانه به بیمارستان‌ها و منازل مردم را ناشی از حمایت‌هایی دانست که آمریکا و برخی کشورهای غربی از این رژیم تروریستی به عمل آورده‌اند.

رئیس‌جمهور افزود: امروز آمریکا و کشورهای غربی مدعی حقوق بشر، نه تنها با اعمال استانداردهای دوگانه جنایات صهیونیست‌ها را در تضییع حقوق فلسطینیان توجیه می‌کنند، بلکه با ارسال سلاح و تجهیزات نظامی عملا این رژیم را به تداوم جنایت و کشتار تشویق می‌کنند، بنابراین بر همه کشورهای اسلامی واجب است، با اتحاد و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها، خود را در مقابل زورگویی و زیاده‌خواهی نظام سلطه توانمند کرده و مانعی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی علیه پاره تن جهان اسلام در فلسطین باشند.

پزشکیان در ادامه با تشکر از پیام تبریک رئیس‌جمهور الجزایر با تاکید بر راهبرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی مبنی بر تقویت روابط با کشورهای همسایه و مسلمان و دوست، از جمله الجزایر افزود: ارتقای روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی معادله‌ای برد-برد است که پیشرفت توامان و تامین متقابل منافع دو کشور را به دنبال دارد.

«ابراهیم بوغالی» رئیس مجلس الجزایر نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه الجزایر هیچگاه از پیگیری حقوق حقه مردم مظلوم فلسطین برای آزادی این سرزمین کوتاه نخواهد آمد، گفت: لازم می‌دانم مراتب تسلیت خود را به مناسبت ترور جانسوز آقای هنیه به شما و دیگر مسئولان جمهوری اسلامی ایران اعلام کنم. رژیم صهیونیستی گمان می کند با این اقدامات می‌تواند مقاومت را شکست دهد، اما از این نکته غافل است که چنین جنایاتی روحیه و عزم مقاومت را بیش از پیش تقویت می‌کند.

رئیس مجلس الجزایر همچنین با تبریک برگزاری موفق انتخابات ریاست جمهوری ایران در مدتی کوتاه و ابلاغ آرزوی موفقیت رئیس جمهور کشورش، دکتر پزشکیان را فردی شایسته برای این مسئولت بزرگ دانست و اظهار کرد: تلاش برای گسترش روابط بر اساس احترام و منافع متقابل اصول بنیادین سیاست خارجی الجزایر است و امیدوارم بر همین مبنا بتوانیم مسیر گسترش روابط فیمابین را دنبال کنیم.

ابراهیم بوغالی با یادآوری سفر شهید رئیسی به کشورش، تشکیل کمیته پیگیری اسناد و توافقات مشترک میان دو کشور را از اصلی‌ترین دستاوردهای این سفر دانست و بر اهمیت تسریع در اجرای توافقات دو طرف تاکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه