اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صحرایی خبر داد؛

استخدام بیش از ۱۰۰ هزار نفر در آموزش و پرورش طی ۱ سال اخیر

استخدام بیش از ۱۰۰ هزار نفر در آموزش و پرورش طی ۱ سال اخیر
وزیر آموزش و پرورش از استخدام بیش از ۱۰۰ هزار نفر در این وزارتخانه طی یک سال اخیر خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا مراد صحرایی در گردهمایی اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش با اشاره به ترور شهید اسماعیل هنیه گفت: رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان دیگری چهره تبهکارانه خود را نشان داد، شکستی که رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی متحمل شد بسیار سنگین بود و امروز دست دوستی به اسرائیل دادن سرافکندگی حساب می‌شود.

وی با بیان اینکه امروز شاهد خیزش دانشجویان، مردم، جوامع اروپایی و آمریکایی و… علیه اسرائیل هستیم افزود: آنها اشتباه استراتژیکی را انجام داده‌اند، چون ایرانیان مهمان را بر خود مقدم می‌دانند و اینکه رهبر انقلاب در این مورد واژه خونخواهی را به کار می‌برند خود گواه همین موضوع است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دیروز شیعه و سنی بر گرد محور مقاومت دور هم جمع شدند و بر پیکر شهیدشان نماز خواندند ادامه داد: امروز شهید هنیه به یک مکتب تبدیل شده، در مراسم تحلیف، رئیس جمهور دست شهید هنیه را بالا برد و امروز شهادت این مرد خدا پرچم مقاومت را بالا برده است.

صحرایی در ادامه با بیان اینکه پروژه مهر مهم‌ترین پروژه فرهنگی و اجتماعی کشور است گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در این دوره مورد توجه قرار گرفت، نقشه راه سند به تصویب رسید و مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش پس از دو سال مطالعه ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه مدارس دولتی به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته افزود: آئین‌نامه تقویت مهارت‌آموزی از دوران کودکی به تصویب رسید، قانون مدارس غیردولتی اصلاح و ابلاغ شد، چارچوب شایستگی‌های پایه برای تألیف کتب درسی تدوین شد، در نوسازی مدارس کاری کم سابقه جبران شد و حدود ۳۳ هزار کلاس درس ساخته و چهار میلیون متر مربع به زیربنای آموزشی اضافه شد. همچنین هشت هزار کلاس درس در دست ساخت است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طرح نماد برای پیشگیری از وقوع آسیب‌های اجتماعی اجرا شده ادامه داد: حدود ۱۰۵ هزار استخدام جدید در یک سال گذشته داشتیم، باشگاه دانش‌پژوهان جوان و المپیادها احیا شدند، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیش از هر زمان دیگری درخشید و به آموزش و پرورش نزدیک شد.

صحرایی با بیان اینکه سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این دوره جان گرفت و استخدام‌های آن در این دوره قابل توجه است اظهار کرد: در برنامه هفتم توسعه ۳۸ حکم به آموزش و پرورش داده شد و کمیته اقدام برای آن تشکیل شد و در برنامه هفتم توسعه اختیارات مدرسه بیشتر شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه