اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

توسط انتشارات سوره مهر انجام شد؛

عرضه سه عنوان جدید از «قصه فرماندهان» به بازار نشر

عرضه سه عنوان جدید از «قصه فرماندهان» به بازار نشر
جدیدترین آثار مجموعه «قصه فرماندهان» با نام‌های «به وقت ماه»، «کاکو عبدالله» و «پرواز در نگاه پروانه» توسط انتشارات سوره مهر منتشر و راهی بازار نشر شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عناوین جدید «قصه فرماندهان» با نام‌های «به وقت ماه»، «کاکو عبدالله» و «پرواز در نگاه پروانه» به تازگی توسط انتشارات سوره مهر منتشر و روانه بازار نشر شده‌اند. مجموعه «قصه فرماندهان»، مجموعه کتاب‌هایی است که به زندگینامه و خاطرات شهدای دفاع مقدس و فرماندهان ارشد روزهای سخت جنگ ایران و عراق می‌پردازد.

«به وقت ماه» به‌قلم رضا صفری بر اساس زندگی سردار شهید «ذاکر حیدری» نوشته شده است. این شهید از شهدای مدافع حرم است که در سال ۱۳۹۵ در سوریه دعوت حق را لبیک گفت و به درجه رفیع شهادت رسید. شهید حیدری در دوران دفاع‌مقدس هم حضور داشت و مسئولیت‌هایی مثل رئیس قبضه، دیده‌بان توپخانه، فرمانده گردان، فرمانده عملیات توپخانه لشکر عاشورا و رئیس ستاد توپخانه عاشورا را بر عهده داشت. «به وقت ماه» هم حضور شهید در دفاع‌مقدس و هم در حلب سوریه و دفاع از حرم را روایت می‌کند.

دومین اثر با نام «کاکو عبدالله» بر اساس زندگی شهید مدافع حرم «عبدالله اسکندری» به قلم اصغر فکور نوشته شده است. این اثر گزیده داستانی از زندگی شهید عبدالله اسکندری در قالب ده داستان کوتاه است. سردار سرتیپ پاسدار عبدالله اسکندری مشهور به سردار بی‌سر و سیدالشهدای مقاومت فارس، متولد شیراز، از شهدای شاخص جبهه مقاومت و مدافعان حرم در سوریه و عراق بود که برای پاسداری از حریم اهل بیت (ع) به شام رفت و در روزهای ابتدایی خرداد ۱۳۹۳ در حلب به دست دژخیمان تکفیری سر از پیکر پاکش جدا شد و به شهادت رسید.

«پرواز از نگاه پروانه» هم کتابی است که احمدرضا امیری سامانی به نگارش درآورده و در برگیرنده روایت پروانه محمودی همسر شهید یاسینی است و ۱۰ داستان از زندگی این شهید را روایت می‌کند. علیرضا یاسینی از قهرمانان بزرگ نیروی هوایی است که از نظر ساعت پروازی با هواپیمای جنگی، یکی از نفرات اول محسوب می‌شود. «پرواز از نگاه پروانه» داستان‌های مختلفی از زاویه دید دانای کل و سوم شخص (پروانه محمودی) را پیش روی مخاطب می‌گذارد. شهید یاسینی سال ۱۳۷۳ در جریان یک حادثه هوایی به شهادت رسید.

هر سه عنوان مورد اشاره با شمارگان هزار و ۲۵۰ نسخه عرضه شده اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه