اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سفیر ایران در روسیه؛

گفت‌وگو و تعامل در ساختار بین‌الملل می‌تواند بستر و زمینه صلح جهانی را فراهم آورد

گفت‌وگو و تعامل در ساختار بین‌الملل می‌تواند بستر و زمینه صلح جهانی را فراهم آورد
سفیر و نماینده تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در روسیه که جهت شرکت در همایش رسانه‌ای خزر ۲۰۲۴ به شهر آستراخان سفر کرده است، در تاریخ ۲۷ مرداد با حضور در مجمع عمومی همایش با عنوان «گفت‌وگوی فرهنگ‌ها - مبنای توسعه خزر» به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «کاظم جلالی» در همایش رسانه‌ای خزر ۲۰۲۴ که برخی از مقامات روسیه و کشورهای منطقه از جمله معاون وزیر مخابرات، توسعه دیجیتال و ارتباطات جمعی روسیه، رییس آژانس فدرال کشورهای مشترک المنافع و همکاری‌های بشردوستانه بین‌المللی روسیه، رییس هیات مدیره بنیاد توسعه و پشتیبانی باشگاه گفت‌وگوی بین‌المللی والدای، معاون رییس اتحادیه روزنامه نگاران روسیه، معاون اول وزیر فرهنگ آذربایجان، استاندار آتیراو قزاقستان، معاون اجرایی آژانس توسعه رسانه‌های گروهی آذربایجان، مدیر بخش مذاکرات کمیته دولتی ترکمنستان حضور داشتند، سخنرانی خود را در سه بخش ارائه کرد.

جلالی در بخش اول مطالب خود، با اشاره به تئوری جنگ تمدن‌های هانتینگتون، بر این موضوع تاکید نمود که کشورهایی همچون جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه که دارای تاریخ کهن می باشند، با اینگونه تفکرات در حوزه تمدنی مخالف می باشند و قائل هستند که تمام فرهنگ ها دارای احترام می باشند و نباید به آنها توهین شود.

سفیر ایران در ادامه سخنان خود در بخش اول، توهین به ادیان مختلف و کتب آسمانی را متاثر از نظریه جنگ تمدن‌ها با هدف برتر انگاری یک فرهنگ دانست و در ادامه افزود که گفتگو و تعامل در ساختار بین الملل می تواند بستر و زمینه صلح جهانی را فراهم آورد.

جلالی همچنین آتش افروزان جنگ در غزه را همراهان تئوری جنگ تمدن ها برشمرد و گفت که طرفداران دنیای تک قطبی حتی حاضر به محکوم کردن این اقدام وحشیانه نیستند.

وی در بخش دوم سخنرانی به حوزه فرهنگی و تمدنی کشورهای همسایه خزر به عنوان دریای صلح و دوستی اختصاص داشت گفت که این دوستی مبتنی بر احترام متقابل و برگرفته از فرهنگ و تمدن کشورهای حاشیه دریای خزر می‌باشد و این کشورها باید تلاش کنند تا قدرت های فرامنطقه‌ای در این دریا حضور نداشته باشند.

بررسی اجمالی روابط ایران و روسیه نیز بخش سوم سخنرانی سفیر ایران در روسیه را به خود اختصاص داد و جلالی با اشاره به رشد روزافزون مبادلات تجاری فیمابین ۲ کشور طی سالهای گذشته، به اقدامات انجام شده در راستای توسعه زیرساخت ها از جمله کریدور شمال - جنوب اشاره و بر نقش مهم آستراخان در شاخه میانی این کریدور تاکید کرد.

این همایش ۲ روزه با برگزاری نشست‌های تخصصی دیگر به کار خود ادامه خواهد داد و تعدادی از اندیشمندان و کارشناسان ایرانی نیز به عنوان سخنران در آن حضور خواهند داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه