اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

قائم مقام معاون صدا:

اربعین با رادیو ایران کربلایی شوید

اربعین با رادیو ایران کربلایی شوید
آذرمکان، قائم مقام معاون صدا و مدیر شبکه رادیویی ایران از تهیه و تدارک رادیو ایران در ایام سوگواری اربعین خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آذرمکان با بیان اهمیت ترویج و تبلیغ فرهنگ غنی عاشورا و حماسه حسینی، گردهمایی بزرگ عاشقان اهل بیت را در راهپیمایی اربعین نشان اعتلای پرچم اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت در سراسر جهان دانست و این راهپیمایی را نمادی از وحدت، یکدلی و اتحاد جهان اسلام و پیوند فرهنگ‌ها برشمرد. 

وی به نقش رسانه در انعکاس مناسب و پوشش این رویداد بزرگ جهان اسلام از زوایای مختلف از جمله تلاش خادمان و عاشقان اهل بیت (ع) در برپایی مرکب‌ها و پذیرایی از زوار و حماسه‌های پنهان این دلدادگی و عاشقی پرداخت و تاکید کرد: مهمترین مسئولیت رسانه‌ها انعکاس عمیق این ارادت و اتحاد و پیوند حسینی در این رویداد جهانی است. 

مدیر رادیو ایران در ادامه مهمترین برنامه‌های این شبکه رادیویی را معرفی کرد:

«باغ ارغوان» به تهیه کنندگی ندا حاجی اسماعیلی و با اجرای مریم نشیبا در روز‌های ۳ و ۴ شهریور، با پخش قطعات مناسبتی این ایام ساعت ۱۵:۰۰ تقدیم می‌شود.

«خانه دوست اینجاست» نیز در همان تاریخ به تهیه کنندگی حسین معصومی با محوریت راز عدد چهل و شرح اجمالی بر چهل منزل و کاروان اسرا، ساعت ۱۸:۱۵ از کربلامعلی به روی آنتن رادیو ایران می‌رود.

«سرچشمه» نیز در تاریخ‌های ذکر شده، به بازخوانی حماسه حسینی و عظمت زیارت اربعین از نگاه عالمان دینی می‌پردازد. این برنامه به تهیه کنندگی زینب برومند ساعت ۲۰:۰۰ تقدیم مخاطبان می‌شود.

«یک دوصدا» ویژه دهه پایان ماه صفر، از ساعت ۲۰:۳۰ به تهیه کنندگی ساجد قدوسیان از ۳ شهریور تا ۱۴ شهریور پخش می‌شود.

«حسینیه ایران» ویژه برنامه دیگری است که در شب اربعین حسینی و روز اربعین سالار شهیدان از کربلای معلی، حسینیه‌ای برای و عاشقان ابا عبدالله می‌شود، این برنامه نیز به تهیه کنندگی حسین معصومی ۳ و ۴ شهریور ساعت ۲۲:۰۰ از حرم اباعبدالله الحسین (ع) تقدیم عزاداران می‌شود.
«راه شب» یکشنبه بامداد، (۴ شهریور) ساعت ۰۰:۳۰ با موضوع زیارت اربعین و ارتباط تلفنی با کربلای معلی روانه آنتن می‌شود.

«نوبت نوا» نیز در روز یکشنبه ۴ شهریور، اشعار آیینی مرتبط با این روز را به تهیه کنندگی زهره سربازی ساعت ۵:۳۰ تقدیم می‌کند.

«با کاروان عشق» ویژه برنامه دیگری است که در تاریخ فوق به بررسی واقعه کربلا می‌پردازد، این برنامه نیز ساعت ۶:۰۵ تقدیم مخاطبان می‌شود.

«راه عشق» ویژه برنامه دیگری است که برای این روز در نظر گرفته شده است و گزارشی از راهپیمایی اربعین حسینی است که ساعت ۰۶:۳۰ پخش می‌شود.

«اربعین عشق» نیز با حضور کارشناسان به بررسی اثرات قیام امام حسین (ع) برای برپایی اسلام می‌پردازد، این برنامه نیز بعد از خبر ساعت ۷:۰۰ تقدیم مخاطبان رادیو ایران می‌شود.

«آقا سلام» روایتی از کاروان امام حسین (ع) بعد از واقعه عاشورا تا اربعین است که در روز اربعین حسینی در ساعت‌های ۸:۴۰ و ۱۱:۰۰ پخش می‌شود.

«چهل پرده اشک» ویژه برنامه دیگری است با موصوع آثار و برکات زیارت اربعین که به خواندن آن بسیار سفارش شده است و اهمیت راهپیمایی جهانی اربعین، این برنامه به تهیه کنندگی حسین معصومی در روز اربعین ساعت ۹:۰۰ از کربلای معلی روانه آنتن می‌شود.

«به افق نور» نیز در همان روز با موضوع پیاده روی اربعین به تهیه کنندگی عبدالله علایی و با اجرای رضا خضرایی ساعت ۱۱:۴۰ تقدیم می‌شود.

«یک جهان ارادت» گزارشی در خصوص راهپیمایی اربعین است، با افرادی که سال‌های پیش در راهپیمایی اربعین حضور داشتند و امسال از جا ماندگان در این سفر معنوی هستند این برنامه نیز در همان تاریخ ساعت ۱۳:۳۰ پخش می‌شود.

«همنوا با نینوا» ساعت ۱۵:۳۰ با حضور حجت الاسلام علی آقا بابا خطبه حضرت زینب (س) را بعد از واقعه عاشورا بررسی می‌کند.

«مسیر عاشقی» ویژه برنامه دیگری است که از ۵ تا ۷ شهریور با موضوع دستاورد‌های سفر زیارتی اربعین به تهیه کنندگی وحید بیات ساعت ۱۸:۱۵ تقدیم عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) می‌شود.

آذرمکان در پایان تولید آثار رادیویی در قالب‌های مستند روایی، گزارشی، توصیفی، پادکست و ... را با اعزام برنامه‌سازان در مسیر راهپیمایی نجف به کربلا، از مهمترین اهداف رسانه‌ای رادیو ایران عنوان کرد و افزود:
استفاده از ظرفیت «ایرانیاران» (شبکه گسترده گزارشگران مردمی رادیو ایران) شرکت کننده در آیین راهپیمایی اربعین حسینی را در قالب ارسال گزارش‌های میدانی از حال و هوای زائران، نحوه خدمات رسانی و... از دیگر برنامه‌های رادیو ایران است.

مدیر رادیو ایران ضمن آرزوی قبولی این سفر معنوی برای زائرین توصیه کرد: مسافرت به علت استراحت کم، خستگی راه، تغییر شرایط آب و هوایی، کاهش مقاومت بدن را به همراه دارد، لذا رعایت ضوابط و نکات بهداشتی و ایمنی در سفر ضرورت بیشتری دارد و باید حساسیت بیشتری نسبت به آن نشان داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه