اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان بسیج مستضعفین:

مسجد، مرکز تمدن سازی اسلامی است

مسجد، مرکز تمدن سازی اسلامی است
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در راه تمدن سازی اسلامی، مسجد مهم ترین پایگاه برای جوانان و پرورش دهنده شور و شوق در قلب آن‌ها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در دومین آئین ملی تکریم فعالان مساجد که به‌ مناسبت روز جهانی مسجد، امروز ۳۰ مردادماه در آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، اظهار کرد: بنیان مسجد یک ابتکار بزرگ از اسلام بود که مسجد بر محور نماز و ذکر و دعا محل فعالیت‌های گوناگون علمی و فرهنگی و سیاسی شد.

وی ادامه داد: در واقع می‌شود به این نکته یک توجه راهبردی کرد که اولین مسجد(مسجد النبی در مدینه) وقتی بنیان‌گذاری شد مرکز همه چیز برای اسلام بود، و در آن زمان مسجد محوری‌ترین نقطه در جغرافیای عالم شد.

سلیمانی گفت:این موضوع تا زمان حکومت بنی امیه ادامه داشت، بنی امیه با تقلید از حکومت روم در شام دار الحکومه را خارج از مسجد بنیان گذاشت و از آن دوره ما شاهد فاصله بین مسجد و مسائل حکومتی شدیم.

وی افزود: یک نکته اساسی وجود دارد اگر چه در برخی از دوره‌های گذشته و تاریخ ما این مساله به این شکل پیش رفت اما مساجد مرکزیت خودشان را در سایر بخش‌ها حفظ کردند.

رئیس سازمان بسیج بیان کرد: ما در قرن سوم و چهارم و پنجم هجری شاهد تلالو و درخشش تمدن اسلامی هستیم که همه برجستگان این تمدن در مسجد پرورش یافتند، سایر ظرفیت‌های مساجد نیز خدمت خود را انجام می‌دادند.

سلیمانی تصریح کرد: آغاز حرکت‌های انقلابی ایران در دوره جدید از مساجد آغاز شد، امام راحل این ظرفیت را شناخت و مردم پشت سر علما قرار گرفتند و یک انقلاب اسلامی بزرگ اتفاق افتاد.

رئیس سازمان بسیج گفت: ما امروز می بینم که از مسجد النبی و مسجد جمکران تا مسجد الاقصی و موذن‌هایی که اذان محمدی از آن‌ها به آسمان طنین انداز می‌شود چه شور و شوقی از  قلب و دل مسلمانان می‌جوشد برای اینکه اسلام وارد یک مرحله‌ی جدیدی از تمدن سازی شود.

وی ادامه داد: شور و شوقی که برای آزادی قدس در دل و قلب مسلمانان در حال جوشش است، تبیین کننده مسیر جدیدی برای گسترش اسلام است.

سلیمانی بیان کرد: در اخبار دیدیم که در یکی از دانشگاه‌های آمریکا، صدای اذان طنین انداز شد و به زودی شما شاهد گسترش مساجد در آمریکا خواهید بود.

وی افزود: وقتی بشریت در یک مسیری قرار گرفت، مثل یک ملت توقف ناپذیر می‌شود، در این زمان ما باید از ظرفیت مساجد به صورت حداکثری برای تکمیل نظام امام امت بهره بگیریم تا جامعه‌ی اسلامی شکل بگیرد و وارد تمدن سازی شود.

رئیس سازمان بسیج اظهار کرد: بسیار بحث‌های دقیقی درباره ی تحقق جنبه‌های گوناگون مردم سالاری اسلامی را می‌توان بر محوریت مساجد با پرچم داری روحانیت به آن پرداخت.

وی افزود: ما یک تکلیف سنگینی داریم که مساجد را رشد و تعالی ببخشیم و این رسالت تمام کسانی است که در انقلاب اسلامی مسئولیت دارند.

سلیمانی تصریح کرد: تمدن غرب با سواستفاده از دانشی که از مسلمانان گرفت به رشد و ترقی و قدرت کارشناسی دست پیدا کرد اما آن را در خدمت قدرت هایی قرار داد که غرب و شرق را تسخیر کردند و امروز که به پایان خود نزدیک شدند دست به جنایات گوناگونی می‌زنند.

وی در پایان بیان کرد: این دوره جهاد تبیین باید با محوریت مساجد، مسیر تمدن سازی را به ترتیبی مدیریت کند که این مطالب برای جوانان روشن شود و برای جوانان در عرصه‌های نقش آفرینی برای مردم سالاری اسلامی بستری فراهم کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه