اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرکی به استقلال خوب می بازد

فرکی به استقلال خوب می بازد
فرکی در حالی برای تثبیت صدرنشینی تیمش به ورزشگاه آزادی قدم می گذارد که کارنامه خوبی برابر استقلال نداشته است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  پیروزی 3 بر 2 فولاد برابر استقلال تهران در دور رفت فصل گذشته، تنها پیروزی حسین فرکی مقابل تیم آبی پوش پایتخت در عرصه مربیگری باشگاهی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

به گزارش سایت گل، حسین فرکی در حالی برای تثبیت صدرنشینی تیمش به ورزشگاه آزادی قدم می گذارد که با چهار باخت، یک تساوی و یک پیروزی، نتایج خوبی برابر استقلال کسب نکرده است. فرکی که از ابتدای لیگ دهم وارد چرخه مربیان لیگ برتری شد، در قامت رهبری نفت تهران و فولاد خوزستان، فقط یک بار تجربه مغلوب کردن استقلال را داشته است.

,

 

,

 فرکی با نفت تهران، سه بار در ورزشگاه آزادی به استقلال باخت و یک بار بدون گل مساوی کرد. استقلالی که هدایت آن را پرویز مظلومی بر عهده داشت، نفت فرکی را خوب شکست می داد. این مربی در سال اول حضورش در فولاد موفق شد استقلال به مربیگری قلعه نویی را در آزادی با نتیجه 3 بر 2 مغلوب کند. این مربی که کارنامه موفقی در عرصه باشگاهی داشته، یک بار نیز در خارج از ورزشگاه آزادی با استقلال روبرو شد و یک بر صفر به این تیم باخت تا استقلالی ها در ورزشگاه تختی اهواز جشن قهرمانی بگیرند.

,

 

,

 

,

 

,

نتایج فرکی برابر قلعه نویی

,

 

,

حسین فرکی گرچه مقابل استقلال نتایج خوبی نگرفته، اما در بازی های رودررو با تیم هایی که قلعه نویی سرمربی آن ها بوده، کارنامه خوبی دارد.

,

 

,

 فرکی در لیگ دهم برابر سپاهان قهرمان آن دوره با مربیگری قلعه نویی، یک مساوی بدون گل داشت و یک باخت دو بر صفر را متحمل شد اما سال بعد توانست تراکتورسازی را در تبریز شکست دهد و در تهران به تساوی یک بر یک رضایت دهد.

,

 

,

 در لیگ دوازدهم، فرکی با فولاد موفق به مغلوب کردن استقلال قلعه نویی در تهران شد و بازی برگشت در اهواز، به سود استقلال خاتمه یافت تا این دو مربی کاملاً بی حساب شوند. حسین فرکی و امیر قلعه نویی تا کنون در شش مسابقه مقابل هم قرار گرفته اند که هر کدام دو پیروزی، دو شکست و دو تساوی را تجربه کرده اند.

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه