logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

شگفتی در قلب تهران؛

کشتی فرنگی انتخابی تیم ملی| سرنوشت متفاوت برادران گرایی؛ حذف رضا و پیروزی علی

کشتی فرنگی انتخابی تیم ملی| سرنوشت متفاوت برادران گرایی؛ حذف رضا و پیروزی علی
رقابت‌های کشتی فرنگی انتخابی تیم ملی برای شرکت در رقابت‌های جهانی پیش‌رو در ورزشگاه شهدای هفتم تیر در حال برگزاری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ مبارزات انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی برای تعیین ملی‌پوشان حاضر در رقابت‌های قهرمانی زیر ۲۳ سال و قهرمانی بزرگ‌سالان اوزان غیرالمپیکی جهان ۲۰۲۴، از صبح امروز در محل ورزشگاه شهدای هفتم تیر تهران برگزار شد و نتایج آن تاکنون به شرح زیر است؛

* در نخستین دیدار وزن ۷۲ کیلوگرم دانیال سهرابی با نتیجه ۷ بر ۳ مقابل محمدرضا رستمی به پیروزی دست یافت. در دومین دیدار و مهم‌ترین دوئل این وزن اما شگفتی اصلی رقم خورد و دانیال سهرابی مبارزه باخته را با یک فن دیدنی برد و با نتیجه ۸ بر ۷ از سد محمدرضا گرایی گذشت. در پی شکست امروز محمدرضا گرایی مقابل دانیال سهرابی و پیروزی سهرابی در مصاف با محمدرضا رستمی، سهرابی دوبنده وزن ۷۲ کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت‌های قهرمانی اوزان غیرالمپیکی جهان را در اختیار گرفت و راهی آلبانی خواهد شد.

* در نخستین دیدار وزن ۸۲ کیلوگرم رسول گرمسیری با نتیجه ۱۰ بر صفر مقابل اشکان سعادتی‌فر به برتری دست یافت. در دومین دیدار این وزن اما محمدرضا مختاری شگفتی ساخت و با نتیجه ۶ بر ۳ از سد محمدعلی گرایی گذشت. در سومین دیدار این وزن هم عباس مهدی‌زاده با نتیجه 7 بر صفر مقابل اشکان سعادتی‌فر به پیروزی دست یافت. در چهارمین مصاف انتخابی این وزن، مختاری به مصاف شاهین بداغی رفت و با نتیجه 5 بر یک به پیروزی دست یافت. سپس محمدعلی گرایی در مرحله نیمه نهایی انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی با نتیجه ۴ بر ۲ رسول گرمسیری را شکست داد. محمدرضا مختاری با نتیجه 7 بر 3 عباس مهدی زاده را مغلوب کرد. در دیدار نهایی بین مختاری و گرایی، با سوبلس دیدنی و با نتیجه ۴ بر ۳ محمدعلی به پیروزی و دوبنده تیم ملی دست یافت. این در حالی بود که مختاری در فاصله ۹۰ ثانیه به پایان این رقابت به دلیل مصدومیت به کشتی ادامه نداد.

* در دومین دیدار وزن ۸۷ کیلوگرم ابوالفضل پایدار با نتیجه ۸ بر صفر حسام عینی را از پیش رو برداشت. یاسین یزدی در انتخابی وزن ۸۷ کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در رقابت های زیر ۲۳ سال جهانی آلبانی با نتیجه ۵ بر صفر حسام عینی را شکست داد و صاحب دوبنده تیم ملی ملی در این رقابت ها شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه