اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عراق وطن دوم ماست؛

پزشکیان: جنایات رژیم صهیونیستی قابل توجیه نیست/ سران ایران و عراق برای حل مشکلات اراده جدی دارند

پزشکیان: جنایات رژیم صهیونیستی قابل توجیه نیست/ سران ایران و عراق برای حل مشکلات اراده جدی دارند
رئیس جمهور گفت: امروز سران ایران و عراق برای حل مشکلات پیش‌روی ارتقای سطح روابط فیمابین اراده جدی دارند و این برنامه می‌تواند مسیر توسعه روابط و موانع و اقتضائات آن را به دقت تعیین کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان بعد از ظهر چهارشنبه در ادامه ملاقات‌های خود با مقامات عالی عراق، در دیدار «فائق زیدان»، رئیس شورای‌عالی قضایی این کشور، با بیان اینکه علاقمند بودم قبل از سفر به آمریکا به یک کشور دوست و مسلمان سفر کنم و از همین رو عراق را که حقیقتاً وطن دوم ماست، انتخاب کردیم، تصریح کرد: آمریکا می‌کوشد وحدت و همبستگی میان مسلمانان و کشورهای منطقه را مخدوش کند، اما ما به لحاظ اعتقادی باور داریم که همه با هم برادریم.

رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه با هیچ معیاری قابل توجیه نیست، افزود: صهیونیست‌ها به وحشیانه‌ترین شکل ممکن مرتکب جنایت علیه مردم بی‌گناه غزه می‌شوند و اگر اهالی غزه بخواهند از خود دفاع کنند، حامیان این رژیم آنها را متهم به تروریسم می‌کنند.

پزشکیان با بیان اینکه اگر مسلمانان و کشورهای منطقه دست به دست هم دهند، می‌توانند سلطه جهان غرب را از بین ببرند، اظهار داشت: با وحدت سیاسی و همکاری‌های اقتصادی، می‌توانیم رفاه، آسایش و امنیت را در منطقه ارتقا بخشیده و از این طریق توطئه دشمنان را خنثی کنیم.


رئیس جمهور به توافق مقامات عالی ایران و عراق برای تدوین برنامه راهبردی جامع بلندمدت توسعه روابط دو کشور اشاره کرد و گفت: امروز سران ایران و عراق برای حل مشکلات پیش‌روی ارتقای سطح روابط فیمابین اراده جدی دارند و این برنامه می‌تواند مسیر توسعه روابط و موانع و اقتضائات آن را به دقت تعیین کند.


فائق زیدان نیز در این دیدار روابط دو کشور را دیرینه و تاریخی توصیف و تصریح کرد: درهم آمیختن خون دو سردار بزرگ مقاومت شهید سلیمانی و شهید المهندس در مسیر تامین امنیت در منطقه، روابط دو کشور دوست و برادر ایران و عراق را به اوج خود رساند. عراقی‌ها هرگز همراهی و حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران را فراموش نخواهند کرد و امروز نیز انتخاب عراق به عنوان مقصد اولین سفر خارجی جنابعالی برای ما نشانه مهمی است.


رئیس شورای‌عالی قضایی عراق با تایید سخنان پزشکیان مبنی بر اینکه اگر دولت‌های اسلامی با هم متحد بودند، رژیم صهیونیستی نمی‌توانست اینگونه مرتکب جنایت شود، خاطرنشان کرد: غربی‌ها در مسائل مختلف از جمله حقوق بشر معیارهای دوگانه‌ای دارند و به عنوان مثال با وجود آنکه حاضر نشدند ترور شهید هنیه در تهران را محکوم کنند، اما وقتی احساس کردند جمهوری اسلامی ایران درصدد خونخواهی اوست، جهان را با سر و صدای خود کر کردند. امیدوارم این حق‌خواهی شما در جریان حضورتان در نشست آتی مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک متعالی و متجلی شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه