اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

پزشکیان در نشست با نخبگان، دانشگاهیان و عشایر عراق در بصره:

باید با همسایگان با دوستی و برادری رفتار کنیم/ تفرقه لبه آتش است

باید با همسایگان با دوستی و برادری رفتار کنیم/ تفرقه لبه آتش است
رئیس‌جمهور با بیان اینکه با همسایگان با دوستی و برادری رفتار کنیم، گفت: اگر ما مسلمانان با هر باوری با هم برادری کنیم، آیا اسرائیل می‌تواند مسلمانان را هر روز قتل عام کند؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان ظهر امروز در نشست با نخبگان، دانشگاهیان و عشایر عراق در بصره، با ابراز خوشحالی بابت حضور در این نشست، اظهار کرد: علاقه داشتم خیلی زودتر به این سفر بیایم.

وی ادامه داد: در دوره انتخابات در ایران بر اساس اعتقاد و باورم چند شعار روشن داشتم که به آنها باور دارم. اولین اینکه باید در کشور خود دست از اختلاف برداریم و دست به دست هم دهیم. با همسایگان با دوستی و برادری رفتار کنیم. رسول خدا (ص) وقتی به مدینه تشریف بردند اولین کاری که کردند این بود که به قبایل که اختلاف داشتند دستور دادند، صلح کنند. این قبایل ۱۰۰ سال با هم می‌جنگیدند و جنایت می‌کردند ولی پیامبر به آنها گفت بیایید برادر شوید. پیامبر وقتی مکه را فتح کردند، به ابوسفیان، معاویه و گردن کلفت‌های کفر که مسلمان‌ها را می‌کشتند، گفتند همه با مسلمانان برادرید. پیامبر نگفت مؤمنین با مؤمنین برادرند بلکه گفت مسلمان با مسلمان برادر است.

رئیس جمهور افزود: اگر ما مسلمان‌ها با هر باوری با هم برادری کنیم، آیا اسرائیل می‌تواند مسلمانان را هر روز قتل عام بکند؟ تفرقه، لبه آتش است. وقتی اختلاف می‌کنیم داخل آتش هستیم. ما هر روز نماز می‌خوانیم. هر روز می‌گوئیم اهدنا الصراط المستقیم. هدایت یعنی وحدت و انسجام و چنگ زدن به ریسمان خدا.

پزشکیان خاطرنشان کرد: صراط مستقیم یعنی وحدت. یعنی همه با هم هستیم. چرا باید با هم اختلاف کنیم؟ در بغداد به سیاسیون گفتم به تاریخ نگاه کنید اروپاییان ۱۰۰ سال با هم می‌جنگیدند و همدیگر را می‌کشتند اما با هم توافق کردند و راه‌ها را به هم وصل کرده و پول واحد دارند و یکی شدند. شما می‌توایند سوار قطار شوید و به کشورهای مختلف اروپایی سفر کنید و هیچ ممانعتی وجود ندارد. چرا مسلمانان از پاکستان نباید سوار قطار شوند و به ایران و عراق و عربستان بروند؟ چرا ما نمی‌توانیم این کار را بکنیم؟

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه