logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

الجزیره گزارش داد؛

مهم‌ترین حملات علیه تل آویو از هفتم اکتبر/ از حمله سرتاسری ایران تا موشک بالستیک یمنی

مهم‌ترین حملات علیه تل آویو از هفتم اکتبر/ از حمله سرتاسری ایران تا موشک بالستیک یمنی
ارتش رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه از پرتاب یک موشک بالستیک زمین به زمین از یمن به سوی تل‌آویو خبرداد که به منطقه ای در نزدیکی فرودگاهی در این شهر برخورد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صبح امروز یکشنبه نیروهای مسلح یمن موفق شدند با شلیک یک موشک بالستیک زمین به زمین، قلب اراضی اشغالی را هدف قرار دهند.

ارتش رژیم صهیونیستی در پی این حمله به ناتوانی در هدف قرار دادن این موشک اذعان کرد و از برخورد آن به تل‌آویو خبر داد.

بنابر اعلام کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی این موشک که از یمن پرتاب شد به منطقه‌ای در نزدیکی یک فرودگاه در تل‌آویو اصابت کرد. تصاویر منتشر شده از وقوع آتش سوزی‌های متعدد در تل آویو در پی حمله موشکی یمن حکایت دارد.

برخی منابع اعلام کردند موشک پرتاب شده از یمن، موشک بالستیک حاطم ۲ بوده که از موشک‌های پیشرفته نیروهای مسلح یمن محسوب می‌شود.

به همین مناسبت شبکه الجزیره در گزارشی حملات متعدد علیه تل آویو را که از هفتم اکتبر (آغاز عملیات طوفان الاقصی) رخ داده را مورد بررسی قرار داده است:

۱ ژانویه ۲۰۲۴: شهر تل آویو در آغاز سال جدید میلادی با بیش از ۲۰ فروند موشک قرار گرفت که ۱۰ فروند از آنها رهگیری شد، در حالی که قطعات موشک‌های رهگیری شده در منطقه Rehovot در نزدیکی بیمارستان کاپلان سقوط کرد.

۸ ژانویه ۲۰۲۴: مقاومت فلسطین تل آویو و ۲۰ شهر در جنوب اراضی اشغالی را با استفاده از ۲۰ فروند موشک بمباران کرد.

۲۹ ژانویه ۲۰۲۴: ۱۲ موشک از خان یونس به سمت تل آویو و اطراف آن پرتاب شد.

۱۴ آوریل ۲۰۲۴: ایران، اراضی اشغالی را از شمال تا جنوب آن هدف حمله گسترده موشکی و پهپادی قرار داد. این عملیات تحت عنوان وعده صادق و در پاسخ به ترور فرماندهان نظامی ایران در کنسولگری ایران در سوریه، انجام شد و طی آن موشک‌های شلیک شده به شهر تل آویو رسید.

۱۴ آوریل ۲۰۲۴: ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک کشتی نیروی دریایی این رژیم با موفقیت یک هدف هوایی مشکوک که از دریای سرخ وارد حریم هوایی تل آویو شده بود را رهگیری کرده است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای نظامی افزود: نیروی دریایی و هوایی بدون فعال کردن آژیرهای هشدار، هدف مشکوک را زیر نظر گرفته و آن را تا زمانی که سامانه گنبد دریایی آن را رهگیری کرد، تعقیب کردند. وی مدعی شد که این حادثه تلفات جانی و آسیب‌های مادی نداشته است.

۲۶ مه ۲۰۲۴: ۱۲ فروند موشک از منطقه رفح در جنوب غزه به سمت تل آویو شلیک شد که از این تعداد ۸ موشک وارد حریم هوایی تل آویو شد و ۴ صهیونیست را با جراحات مختلف مجروح کرد.

۱۹ ژوئیه ۲۰۲۴: یک فروند پهپاد از یمن به سوی تل آویو پرتاب شد. این پهپاد پس از اصابت به تل آویو موجب هلاکت یک صهیونیست و زخمی شدن هشت نفر دیگر شد.

انصارالله یمن مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و روزنامه یدیعوت آحارونوت در این باره گفت که این موشک از حریم هوایی سودان و مصر عبور کرد و به سمت دریای مدیترانه حرکت کرد و پس از آن به تل آویو رسید.

۱۳ آگوست ۲۰۲۴: دو موشک از جنوب غزه پرتاب شد که یکی از آنها به دریا در سواحل تل آویو سقوط کرد.

۲۵ آگوست ۲۰۲۴: مقاومت فلسطین موشکی را از خان یونس در جنوب غزه به سمت تل آویو پرتاب کرد و ارتش رژیم صهیونیستی تأیید کرد که موشک در منطقه باز در جنوب تل آویو فرود آمده است.

۱۵ سپتامبر ۲۰۲۴: یک فروند موشک زمین به زمین از یمن به سوی تل آویو پرتاب شد. این موشک از مرزهای شرقی به حریم هوایی اراضی اشغالی نفوذ کرد.

گفته می‌شود این موشک پس از طی مسافتی ۲۰۰۰ کیلومتری تنها در ۱۵ دقیقه به مرکز تل آویو رسیده و سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی نیز در هدف قرار دادن آن ناموفق بوده اند. سازمان امداد و نجات رژیم صهیونیستی اعلام کرد که طی این رخداد ۹ نفر که پس از شنیدن صدای آژیر به پناهگاه‌ها فرار کرده بودند، زخمی شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه