logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

افزایش تورم در اراضی اشغالی به بالاترین میزان طی یک سال اخیر

افزایش تورم در اراضی اشغالی به بالاترین میزان طی یک سال اخیر
شبکه فلسطین الیوم در گزارشی اعلام کرد: نرخ تورم در اراضی اشغالی طی ماه اوت افزایش یافته است. این میزان افزایش تورم در اراضی اشغالی بالاترین میزان طی یک سال اخیر بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه فلسطین الیوم، نرخ تورم در اراضی اشغالی طی ماه اوت افزایش یافته است. این میزان افزایش تورم در اراضی اشغالی بالاترین میزان طی یک سال اخیر بوده است.

کارشناسان و تحلیلگران معتقدند دلیل افزایش نرخ تورم در این منطقه هزینه‌های سرسام آور جنگ علیه نوار غزه طی یک سال گذشته و گسترش دامنه درگیری‌ها در چند جبهه است.

رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که نتانیاهو در برابر افزایش قیمت‌ها و نرخ تورم در اراضی اشغالی بی توجه است و اصرار دارد که ترکش‌های جنگ غزه باعث این اوضاع نشده تا مجبور به توقف جنگ نشود.

لازم به ذکر است بیش از ۵۰ درصد از شرکت‌های فعال در حوزه تکنولوژی در داخل اراضی اشغالی با توقف سرمایه گذاری ها در این شرکت‌ها رو به رو هستند و به همین دلیل فعالیت‌های خود را به خارج از این منطقه منتقل می‌کنند.

سایت صهیونیستی تایمز آو اسرائیل اذعان کرد که شرکت‌های مذکور دیگر اعتمادی به توانایی کابینه برای بهبود اوضاع اقتصادی رژیم صهیونیستی ندارند.

نتایج یک نظرسنجی که در ماه اوت میان ۲۳۰ شرکت و ۴۹ سرمایه گذار انجام شد نشان می‌دهد حوزه تکنولوژی در رژیم صهیونیستی که موتور محرک این رژیم است نسبت به آینده بدبین بوده و نیمی از شرکت‌های نوپا و دیگر شرکت‌ها از لغو سرمایه گذاری ها خبر دادند.

این در حالی است که اقتصاد رژیم صهیونیستی طی دهه گذشته به صورت گسترده‌ای بر پایه حوزه تکنولوژی بنا شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه