logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دوشنبه شب و بامداد سه‌شنبه

ادامه تجاوز صهیونیستها به روستاها و شهرک‌های جنوبی لبنان

ادامه تجاوز صهیونیستها به روستاها و شهرک‌های جنوبی لبنان
در ادامه تجاوزات مستمر اشغالگران به لبنان، رژیم صهیونیستی بامداد امروز نیز چندین شهرک در جنوب و البقاع در شرق را بمباران کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رژیم اشغالگر در ادامه تجاوزات خود به لبنان، دوشنبه شب و بامداد سه‌شنبه یک سری حملات را انجام داد و روستاها و شهرک‌های جنوبی و البقاع را هدف قرار داد.

در جنوب، حملات اشغالگر شهرک‌های «معروب، کفردونین، السلطانیه، العاقبیه، ارتفاعات الریحان، مجاورت الدویر، کفرصیر، زوطر و یحمر» را شامل شدند.

در البقاع نیز، جنگنده‌های صهیونیستی ارتفاعات اطراف قصرنبه و شهرک‌های العین، نبی شیت، بودای، تقاطع شعت و الهرمل را هدف قرار دادند.

خبرنگار المیادین گفت: پس از پایان امدادرسانی در کشتاری در نتیجه بمباران رژیم صهیونیستی علیه خانه‌ای در شعت ۱۰ عضو یک خانواده شهید شدند.

این بمباران همچنین جاده المصنع در تقاطع عنجر در مرکز البقاع هدف قرار داد.

صبح روز سه‌شنبه، هواپیماهای اشغالگران حملات خشونت‌باری را به چندین منطقه در البقاع و جنوب لبنان انجام دادند.

رسانه‌های لبنانی نوشتند که این حملات چندین شهر در منطقه صور و صیدا در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.

خبرنگار الجزیره نیز گزارش داد که حملات شامگاهی شهرک‌های «میس الجبل، عیترون، حولا، الطیبه، مرکبا، بنی حیان، جبل الریحان، ارتفاعات اقلیم التفاح، بنت جبیل، حانین، زوطر و منطقه النبطیه در جنوب لبنان» را هدف قرار دادند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در شرق این کشور شهر بعلبک را هم هدف قرار دادند و شهرک الخضر و اطراف شهرک نبی شیت را نیز بمباران شدند.

این حملات همچنین شامل اطراف مناطق الشعرا، حربتا، الهرمل، و مجاورت شهرک‌های شمسطار، طاریا و بودای در شرق لبنان بود.

این در حالی است که حزب‌الله نیز با امواجی از حملات موشکی منطقه وسیعی از جولان تا حیفا و تا مرج بن عامر را هدف قرار داد.

آژیرهای خطر در شهرهای منطقه بزرگ تل‌آویو و نزدیک فرودگاه بن گوریون به صدا درآمدند و مشاهده شد راکت‌ها بر شهرک‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری فرود آمدند.

بر اساس گزارش‌ها، از صبح امروز در مجموع حدود ۲۱۰ موشک از لبنان به سمت اراضی اشغالی شلیک شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه