اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صحبتهای سنگنورد ایران درباره یک کار خداپسندانه؛

علیپور: خوشحالم که توانستم دل کودکان کار را شاد کنم/ پای رسالتم در امر خدمت رسانی هستم

علیپور: خوشحالم که توانستم دل کودکان کار را شاد کنم/ پای رسالتم در امر خدمت رسانی هستم
نماینده سنگنوردی ایران در المپیک پاریس گفت: خوشحالم که توانستم برای کودکان کوره های آجرپزی لوازم التحریر و پوشاک تهیه کنم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، رضا علیپور سنگ‌نورد ایرانی حاضر در المپیک پاریس، گوشی موبایلی را که در المپیک هدیه گرفته بود، فروخت و با پول آن برای ۱۲۰۰ دانش آموز کم بضاعت کیف مدرسه و لوازم التحریر و همچنین ۶۰۰ جفت کفش برای کودکان کار تهیه کرد. 

 رضا علیپور قهرمان سنگنوردی آسیا و جهان و نفر چهارم المپیک در خصوص فروش تلفن همراه مخصوص ورزشکاران المپیکی اهدایی از شرکت سامسونگ اظهار داشت: چند سالی است به همراه یکی از دوستان با کمک های مردمی و خیرین کار خیر خواهانه انجام میدهیم و امسال از نظر مالی به مشکل برخوردیم در همین راستا برای تهیه لوازم التحریر و پوشاک کودکان کار کوره های آجر پزی قزوین نیاز مالی داشتیم ولی ناامید نشدیم‌ و‌ امیدمان به خداوند بزرگ و مهربان بود.

وی ادامه داد: قبل از المپیک قرار شد که شرکت سامسونگ یک‌ عدد گوشی ویژه ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی هدیه دهد و آن زمان بود که این جرقه در ذهنم زده شد و از همان لحظه در ذهن خود برای گوشی برنامه ریزی کردم و‌نیت من این بود که گوشی را بفروشم و برای بچه ها کیف و‌کفش تهیه کنم و قدمی برایشان بردارم. 

قهرمان سنگ نوردی دنیا با اشاره به اینکه با حمایت "هفت هشتاد " توانست رسالت خدمت رسانی به کودکان نیازمند را ادامه دهد، اظهار داشت: گوشی را هفت هشتاد به صورت نمادین از بنده خرید و در یک کار زیبا مجدد به بنده بازگرداند و در این خیر بزرگ همراهی پررنگی با ما داشت تا بتوانیم وسایل مورد نیاز کودکان را همانند گذشته تهیه کنیم و‌ شرمنده کودکان نباشم.

وی افزود: به لطف پرودگار توانستیم ۱۲۰۰ کیف و لوازم و تحریر و ۶۰۰جفت کفش تهیه کنیم و خیلی خوشحالم که توانستیم دل کودکان عزیز را شاد کنم. 

علیپور در ادامه صحبتهایش به دیگر برنامه اش در بحث کمک‌رسانی اشاره کرد و افزود: قصد دارم مجددا گوشی را بفروشم و‌ تاسیس مدرسه برای کودکان کار و نیازمند را با کمک خیرین استارت بزنم.

نماینده سنگنوردی کشورمان در المپیک پاریس ضمن ترغیب دیگر ورزشکاران و قهرمانان به مشارکت در امور خیر، از آنان خواست در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی به نیازمندان کمک کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه