logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در کمیسیون امنیت ملی مطرح شد:

از همه ابزارها و امکانات برای مقابله با رژیم صهیونیستی استفاده شود

از همه ابزارها و امکانات برای مقابله با رژیم صهیونیستی استفاده شود
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی طرح تشکیل پیمان دفاعی امنیتی گروه مقاومت در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد و گفت که اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بر لزوم استفاده از همه ابزارها و امکانات برای مقابله با رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم رضایی در توضیح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در این جلسه طرح استفساریه ماده ۷ قانون راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از ملت ایران بررسی شد.

وی توضیح داد: این استفساریه درباره عبارت «تعیین تکلیف» در انتهای ماده ۷ قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها است؛ در نهایت بعد از بررسی ها و استماع سخنان موافقان و مخالفان، این طرح در کمیسیون رای نیاورد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین با اشاره به بررسی طرح تشکیل پیمان دفاعی امنیتی گروه مقاومت در جلسه این کمیسیون گفت: طرح تشکیل پیمان دفاعی امنیتی گروه مقاومت با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف بررسی  و مقرر شد کخ این طرح برای کار کارشناسانی و اخذ نظرات دستگا های مسئول و مرتبط جهت اصلاح و تکمیل به مرکز پژوهش های مجلس ارجاع داده شده تا پس از بررسی بیشتر مجددا در دستور کمیسیون قرار گیرد.

وی در پایان بیان کرد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به اتفاق بر لزوم تقویت محور مقاومت و حمایت همه جانبه از ملل مظلوم منطقه به ویژه ملت مقاوم فلسطین و لبنان تاکید کردند و اینکه باید برای مقابله با رژیم صهیونیستی و توقف ماشین جنگ و کشتار این رژیم از همه ابزارها و امکانات استفاده شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه