اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کل دادگستری:

استقلال دستگاه قضایی قم را به شدت حفظ خواهیم کرد

استقلال دستگاه قضایی قم را به شدت حفظ خواهیم کرد
رئیس کل دادگستری قم با بیان اینکه دستگاه قضایی قم باید از دو جنبه اخلاق قضایی اسلامی و فقهی، سرآمد کشور باشد، گفت: به شدت بر حفظ استقلال دستگاه قضایی تاکید داریم اما این استقلال مانع تعامل ما با سایر دستگاه‌ها نمی‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید کاظم موسوی رئیس کل دادگستری استان قم در آیین معارفه‌ که امروز ۲۶ مهرماه برگزار شد، اظهار کرد: استان قم از جهات عقیدتی و فرهنگی خصوصیات ممتاز و اختصاصی دارد، به همین دلیل، مدیران و مسئولان استانی و ملی باید با نگاهی عمیق و کارشناسانه به این استان توجه کنند و افق‌های روشنی برای آینده آن ترسیم نمایند.

وی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی ما این است که قم به عنوان مرکز اخلاقیات در کشور عمل کند، در این راستا، من در اسرع وقت دیداری با مراجع عظام خواهم داشت و از توصیه‌های ایشان بهره‌مند خواهم شد.

موسوی تصریح کرد: ما باید افق‌های آینده دستگاه قضایی قم را بسیار بالا ببینیم و برنامه‌ریزی دقیقی برای آن انجام دهیم؛ استفاده علمی از نظرات مراجع عظام در برنامه‌های خود و همکارانم را در اولویت قرار خواهیم داد، دستگاه قضایی قم باید از دو جنبه اخلاق قضایی اسلامی و فقهی، سرآمد کشور باشد.

وی افزود: اجرای فرامین مقام رهبری در حوزه قضا و سند تحول تعالی قوه قضاییه از جمله برنامه‌هایی است که من سال‌هاست آن‌ها را اجرا کرده‌ام و در این استان نیز به نحو احسن انجام خواهم داد.

رئیس کل دادگستری قم بیان کرد: یکی از مسائل مهم که در قم به آن توجه ویژه داریم، حجاب و عفاف است؛ قم، به عنوان مرکز علم و دین، نمی‌تواند از این موضوع غافل بماند و ما باید به این مسئله به سادگی ننگریم.

وی ادامه داد: به شدت بر حفظ استقلال دستگاه قضایی تاکید داریم؛ این استقلال مانع تعامل ما با سایر دستگاه‌ها نمی‌شود. ما به همکاری با دیگر نهادها ادامه خواهیم داد، اما استقلال خود را حفظ خواهیم کرد.

موسوی عنوان کرد:حفظ و صیانت از همکاران قضایی و اداری نیز از اولویت‌های ماست؛ تلاش می‌کنیم در این دوران کمترین آسیب به این عزیزان وارد شود.

 رئیس کل دادگستری قم در پایان بیان کرد: تمام وقت خود را صرف دادگستری خواهم کرد و هیچ لحظه‌ای را به بطالت نخواهم گذراند.

انتهای پیام

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه