logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

صفرپور:

۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشور با مسائل ناشی از اعتیاد به موادمخدر مواجه هستند

۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشور با مسائل ناشی از اعتیاد به موادمخدر مواجه هستند
مسئول کارگروه علمی و عملیاتی نظام برنامه کنترل و کاهش اعتیاد شورای اجتماعی کشور گفت: چهار تا پنج میلیون نفر در کشور درگیر مسئله موادمخدر هستند با در نظر گرفتن تعداد خانوارها می‌توان گفت ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشور با مسائل ناشی از اعتیاد به موادمخدر مواجه هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالحسن صفرپور امروز (شنبه ۲۸ مهر ماه) در یادواره شهدای مبارزه با مواد مخدر استان زنجان، اظهار کرد: گروه‌ها و شبکه‌های مردمی در مبارزه با موادمخدر به ویژه در حوزه پیشگیری حمایت می‌شوند چون راه موثر مقابله با این بلای خانمان‌سوز، نقش‌آفرینی مردم است. 

وی با اشاره به عنوان شهدای «مدافعان جان» برای شهیدان راه مبارزه با موادمخدر، افزود: افرادی که در حوزه پیشگیری از موادمخدر کار می‌کنند جزو مدافعان جان هستند و این مفهوم برگرفته از آیات قرآن کریم است که هر کسی جان یک نفر را نجات دهد جان همه انسان‌ها را نجات داده است.

مسئول کارگروه علمی و عملیاتی نظام برنامه کنترل و کاهش اعتیاد شورای اجتماعی کشور از ایجاد یادمان مدافعان جان در استان‌ها خبر داد و گفت: این موضوع در گام نخست در استان کرمان، تهران و سیستان و بلوچستان در حال عملیاتی شدن است.

او با اینکه ام‌المصائب آسیب‌های اجتماعی موادمخدر است، گفت: برای مقابله با آسیب‌های موادمخدر خود مردم هم باید وسط میدان بیایند و کار را تمام کنند.

صفرپور خاطرنشان کرد: دشمن برای بیرون کردن جوانان ما از عرصه کار و فعالیت درصدد آلوده کردن آنان به موادمخدر است و باید با همت خود مردم جلوی این توطئه را گرفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه