اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

با اعلام رئیس دادگستری کرمان؛

احراز جرم ۱۲ نفر در پرونده فساد فوتبال؛ صدور کیفرخواست علیه مدیران ارشد

احراز جرم ۱۲ نفر در پرونده فساد فوتبال؛ صدور کیفرخواست علیه مدیران ارشد
رئیس کل دادگستری استان کرمان به ارائه جزئیات جدیدی درباره پرونده فساد فوتبال پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ حجت الاسلام ابراهیم حمیدی صبح امروز دوم آبان ماه در مراسم افتتاح مجتمع دادگاه‌های صلح مرکز استان کرمان از صدور کیفرخواست برای متهمان پرونده فساد فوتبال خبر داد و اظهار داشت: در مجموع ۲۱  متهم و سه نفر به عنوان مطلع در این پرونده تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند که برای ۱۲ نفر از متهمان کیفرخواست و قرار مجرمیت، برای دو متهم نیز قرار منع تعقیب صادر شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: برای هفت متهم دیگر نیز پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب رفسنجان مفتوح است. برای ۱۲ متهم این پرونده مجموعاً به میزان ۱۴۸ سکه و قریب به هفت میلیارد تومان وجه نقد تحت عناوین اتهامی پرداخت رشوه، اخذ رشوه، کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع قرار مجرمیت صادر شده است.

حمیدی اظهار کرد: درباره اتهام آقایان «خ – الف»؛ رئیس سابق کمیته داوران و عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، «س- م»؛ از رؤسای اسبق سازمان لیگ و «ف-م»؛ رئیس اسبق کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ به اتهام اخذ رشوه و دریافت سکه تمام بهار آزادی قرار مجرمیت صادر و پرونده متهمان برای ادامه رسیدگی به دادگاه ارسال شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان درباره اتهامات مسئولان سابق باشگاه مس رفسنجان نیز گفت: آقایان «م-ز» به اتهام مشارکت در پرداخت رشوه، اختلاس و تصرف غیرقانونی در وجوده دولتی و «ع-ع»؛ به اتهام مشارکت در پرداخت رشوه، تحصیل مال از طریق نامشروع و خیانت در امانت قرار مجرمیت صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است.

حمیدی در خصوص اتهام آقای «ش –ز»، مدیرعامل یک باشگاه لیگ برتری مربوط به خارج از استان کرمان نیز گفت: این متهم به اتهام کلاهبرداری از طریق عملیات متقلبانه از جمله تماس با افراد ذینفع در فوتبال که ادعا نموده می تواند نتایج را با داوری تغییر دهد و اخذ ۸ سکه تمام و ۱۰ عدد نیم سکه مجرم شناخته شده است.

وی تصریح کرد: در این پرونده آقایان «ح- ب» از اعضای یک باشگاه لیگ برتری نیز به اتهام پرداخت رشوه و همچنین « ع- ق» مدیرعامل یک باشگاه لیگ دسته یک (آزادگان) به اتهام پرداخت رشوه و اختلاس اموال دولتی به نفع شخص ثالث مجرم شناخته شدند.

 رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن تشریح اتهامات سه نفر از اهالی رسانه در این پرونده نیز گفت: برای آقایان «پ –ر»؛ سردبیر یکی از سایت های مشهور ورزشی و «م – ه»؛ سردبیر یکی از رسانه های ورزشی به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع و دریافت سکه تمام بهار آزادی قرار مجرمیت صادر شده و در خصوص یکی از مجریان مشهور برنامه‌های ورزشی نیز پرونده مفتوح و در حال رسیدگی است.

حمیدی با اشاره به صدور قرار مجرمیت برای دو خانم که تحت عناوین رمال و جادوگری پای آنها به پرونده فساد فوتبال باز شده بود نیز گفت: خانم ها «ف – ح» و «ر –ع» به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع در این پرونده مجرم شناخته شده اند.

وی اظهار کرد: در این پرونده آقایان «ع – ف» و «ر –ج» و نیز خانم «ه- ی» به عنوان مطلع به دستگاه قضایی احضار شده اند که اظهارات آنها اخذ و در پرونده ثبت شده است.

وی تصریح کرد: درباره متهمان دیگر پرونده از جمله دبیر کل سابق فدراسیون فوتبال (سال‌های ۱۳۹۸-۹۹)، رئیس کمیته وقت آموزش فدراسیون فوتبال (سال های ۱۳۹۸-۹۹)، سرپرست فدراسیون فوتبال(سال های ۱۳۹۸-۹۹)، رئیس کمیته مسابقات لیگ برتر (سال های ۱۳۹۸-۹۹) ، دبیر سازمان لیگ برتر (سال های ۱۳۹۸-۹۹) و یکی دیگر از مسئولان باشگاه لیگ برتری نیز پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب رفسنجان مفتوح و در حال رسیدگی است که به محض صدور کیفرخواست، اطلاع رسانی لازم درباره آن صورت خواهد گرفت.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: در این پرونده برای دو متهم دیگر نیز که نقش اصلی در پرونده نداشته اند، قرار منع تعقیب صادر شده است.

حمیدی ضمن اشاره به این مطلب که این پرونده با گزارش خود باشگاه مس رفسنجان شکل گرفته است، گفت: زمانی که مسئولان جدید باشگاه مس کار خود را آغاز کرده بودند متوجه شدند که در سال‌های گذشته یعنی سال ۹۹ و قبل‌تر در باشگاه فسادهایی اتفاق افتاده است که در ادامه سازمان اطلاعات سپاه از سوی قوه قضاییه ماموریت پیدا کرد تا به این موضوع ورود پیدا کند و در نهایت ابعاد جدیدی از این پرونده مشخص و کشف شد.

وی تصریح کرد: در ابتدای امر به دلیل حساسیت بالای این پرونده و ابعاد ملی آن، تیمی از مسئولان قضایی استان با مسئولیت یکی از معاونان قضایی با مشارکت حفاظت و اطلاعات استان و مسئول ارزشیابی دادگستری استان و ۲ نفر از قضات با تجربه ماموریت یافتند که این پرونده را به صورت دقیق ارزیابی و بررسی کنند که این اقدام به خوبی انجام شد.

حمیدی از اقدامات دادستان رفسنجان در رسیدگی به این پرونده نیز تقدیر کرد و گفت: تسریع در روند رسیدگی در دستور کار قرار گرفته تا هرچه سریعتر این پرونده مراحل بعدی رسیدگی را در دادگاه کیفری شهرستان رفسنجان یا در دادگاه تجدید نظر استان طی کند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: یقیناً پس از اینکه احکام قضایی صادر و قطعی شود، نتایج به رسانه‌ها و مردم اعلام خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه