اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قیمت نفت دوباره بالا رفت؛ برنت ۷۵ دلار و ۷۶ سنت

قیمت نفت دوباره بالا رفت؛ برنت ۷۵ دلار و ۷۶ سنت
امروز پنج‌شنبه ۳ آبان ماه، معاملات نفت برنت در حالی با افزایش ۱.۰۷ درصدی به ۷۵ دلار و ۷۶ سنت در هر بشکه رسیده است که معاملات روز گذشته با افت ۱.۴۲ درصدی (یک دلار و ۸ سنتی) در قیمت ۷۴ دلار و ۹۶ سنت بسته شده بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روز پنج‌شنبه ۳ آبان ماه، معاملات نفت برنت در حالی با افزایش ۱.۰۷ درصدی به ۷۵ دلار و ۷۶ سنت در هر بشکه رسیده است که معاملات روز گذشته با افت ۱.۴۲ درصدی (یک دلار و ۸ سنتی) در قیمت ۷۴ دلار و ۹۶ سنت بسته شده بود.

گفتنی است، نوسانات قیمت نفت برنت در محدوده حمایتی ۷۵ دلاری در حالی رخ می‌دهد که ابهامات پیرامون تلاطمات خاورمیانه شدت گرفته است و سرمایه‌گذاران در حال رصد و منتظر اختلالات احتمالی عرضه در منطقه در صورت پاسخ رژیم صهیونیستی به عملیات موشکی جمهوری اسلامی ایران هستند.

از طرف دیگر قیمت نفت به دلیل افزایش بیش از حد انتظار در ذخایر ایالات متحده تحت فشار قرار گرفته است و EIA افزایش ۵.۵ میلیون بشکه‌ای را گزارش کرد که بسیار بالاتر از افزایش پیش بینی شده ۰.۷ میلیون بشکه‌ای است. علاوه بر این، شاخص دلار روز چهارشنبه به بالاترین سطح خود از اواخر ژوئیه رسید و تقاضا برای نفت دلاری را بیشتر کاهش داد.

نوسانات هفتگی قیمت نفت خام WTI در محدوده حمایتی ۷۰ دلاری در حالی رخ می‌دهد که معاملات نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا در روز پنج‌شنبه با افزایش ۱.۰۷ درصدی به ۷۱ دلار و ۵۶ سنت در هر بشکه رسید.

گفتنی است که معاملات روز گذشته نفت خام WTI با افت ۱.۳۵ درصدی (۹۷ سنتی) در قیمت ۷۰ دلار و ۷۷ سنت بسته شده بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه