اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تأکید رئیس هلال‌احمر بر لزوم تجهیز و توان‌افزایی امدادگران و نجاتگران

تأکید رئیس هلال‌احمر بر لزوم تجهیز و توان‌افزایی امدادگران و نجاتگران
رئیس جمعیت هلال‌احمر در جلسه‌ای که به صورت برخط با امدادگران برگزار شد، در جریان دغدغه‌ها و مشکلات امداگران و نجاتگران قرار گرفت و بر لزوم تخصیص تجهیزات فردی امدادی و توان‌افزایی امدادگران با برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست برخط با امدادگران استان‌های کشور با حضور پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، رئیس سازمان امداد و نجات و معاونین این سازمان، معاون خزانه‌داری و ذی‌حساب، معاون امور پشتیبانی و معاون امور استان‌ها برگزار شد.

دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر در این نشست پس از استماع مطالبات و درخواست‌های امدادگران با اشاره به اهمیت پیگیری مطالبات و دغدغه‌‎های امدادگران خطاب به مدیران عامل استان‌ها، گفت: لازم است هر ماه و با برنامه‌‎ریزی منظم، با امدادگران و کارکنان ستادهای استان‌های جلسه تشکیل دهید و نسبت به دغدغه و نگرانی کارکنان و داطلبان، پاسخگو باشید.

وی ادامه داد: بایستی مشکلات و دغدغه‌های امدادگران توسط مدیران عامل پیگیری و حل و فصل شود.

کولیوند با بیان اینکه آموزش و به‎ روزرسانی توان امدادگران و نجاتگران برای ارائه خدمات امدادی به هم‌وطنان، اولویت جمعیت هلال‌احمر است، افزود: تخصیص تجهیزات فردی امدادی و توان‌افزایی امدادگران با برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی به صورت مستمر، برگزاری احیای فرد آسیب‌دیده، کمک‌های اولیه و پی‌سی‌آر در اولویت برگزاری آموزش‌ها قرار دارد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اهمیت افزایش روحیه کار داوطلبانه در جمعیت هلال‌احمر، گفت: لازم است که مدیران عامل، با توجه به ماهیت هلال‌احمر، روحیه کار داوطلبانه را افزایش دهند و در جذب و آموزش افراد داوطلب کوشا باشند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر،  در این جلسه، داوطلبان و نجاتگران ۳۱ استان کشور، دغدغه‌ها و مشکلات خود را با رئیس جمعیت هلال‌احمر مطرح کردند، به‎روزرسانی تجهیزات فردی و امدادی، برگزاری دوره‌های آموزشی و توان‎افزایی، افزایش پرداخت حق‌الزحمه و حق مأموریت امدادگران از جمله سایر مسائل و دغدغه‎هایی بود که امدادگران در این جلسه مطرح کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه