اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

محمدی مطرح کرد: 

اولویت‌های ما رفع مهم‌ترین نیازهای کشور

اولویت‌های ما رفع مهم‌ترین نیازهای کشور
رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: اولویت‌های ما رفع مهم‌ترین نیازهای کشور است. بنابراین به اعضای هیات علمی اعلام کردیم بر اساس تلفیق تقاضامحوری و عرضه‌محوری بر اساس اسناد بالادستی طرح‌های پژوهشی خود را تعریف کرده و اجرا کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛نشست و دیدار مشترک رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و معاونین این پژوهشگاه با دکتر حسین روزبه دستیار ویژه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.

در ابتدای این دیدار، دکتر جواد محمدی رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری عنوان کرد: امروزه در تمام دنیا بستر اشتغال در دل نوآوری‌هاست و فناوری‌های نوین محصول این نوآوری‌ها است که برای بهبود زندگی بشر ایجاد شده اند و امروزه علم بیوتکنولوژی و ژنتیک همراه و همگام با صنعت در حال هموار کردن مسیر زندگی بشر است.

وی با اشاره به پیشرفت این علوم و درنوردیدن مرزهای دانش در شاخه ژنتیک و زیست فناوری و وظیفه ذاتی و سازمانی پژوهشگاه ژنتیک اظهار داشت: در دوسال اخیرپژوهشگاه با همکاری بخش خصوصی ساختمان نیمه تمامی را که بیش از ربع قرن نیمه کاره بود ظرف مدت 14 ماه احیا کرد و فاز اول این ساختمان به بهره برداری رسید و ۴۰ شرکت دانش‌بنیان زیست‌فناوری در این ساختمان مستقر شدند و برای بیش از ۶۰۰ نفر فناور این حوزه به طور مستقیم اشتغال ایجاد شد.

دکتر محمدی سپس تصریح کرد: فاز دوم این ساختمان هم با همکاری بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری ۱۲۰۰ میلیاردتومانی در حال انجام است. انتظار داریم فاز دوم تا اسفند ماه سال جاری به پایان برسد و در این قسمت هم برای ۱۰۰۰ فناور دیگر در حوزه زیست‌فناوری به صورت مستقیم ایجاد اشتغال شود.

وی همچنین به تعیین اولویت‌های پژوهشی در پژوهشگاه زیست‌فناوری اشاره کرد و گفت: اولویت‌های ما رفع مهم‌ترین نیازهای کشور است. بنابراین به اعضای هیات علمی اعلام کردیم بر اساس تلفیق تقاضامحوری و عرضه‌محوری بر اساس اسناد بالادستی شامل برنامه هفتم توسعه، سند دانشگاه اسلامی و نقشه جامع علمی کشور همچنین سند زیست‌فناوری، طرح‌های پژوهشی خود را تعریف کرده و اجرا کنند.

در ادامه این دیدار، دکترحسین روزبه دستیار ویژه معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری نیز ضمن تمجید از استقرار شرکت های دانش بنیان و اشتغالزایی برای نخبگان اظهار امیدواری کرد با راه اندازی فاز دوم پردیس فناوری و مرکز توسعه بیوتکنولوژی پژوهشگاه ژنتیک به زودی شاهد استقرار شرکت های دانش بنیان فراتر از شرکت های موجود و اشتغال زایی و جذب نخبگان جوان بیشتری باشیم.

در پایان این دیدار از برخی شرکت‌های مستقر در پردیس علم و فناوری پژوهشگاه ژنتیک، حیوانات مدل و نمایشگاه محصولات و فناوری های پژوهشگاه بازدید به عمل آمد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه