اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

از شکست ناراحتیم؛

گاریدو: ۲ پنالتی ما را نگرفتند؛ اشتباهات داوری را می‌پذیریم ولی فقط یک‌بار!

گاریدو: ۲ پنالتی ما را نگرفتند؛ اشتباهات داوری را می‌پذیریم ولی فقط یک‌بار!
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما اشتباهات داوری را می‌پذیریم، اما اگر یک بار باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خوان کارلوس گاریدو پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری اظهار داشت: همیشه نتایج تابعی هستند نسبت به شرایط بازی‌ها. مطمئناً ما از نتیجه بازی خوشحال نیستیم. اول در مورد تیم خودمان صحبت می‌کنم. باید تحلیل کنیم که چطور می‌توانستیم بازی را ببریم. اول باید بازی خودمان را تحلیل کنیم. بعد از هر بازی این کار اولین است که انجام می‌دهیم. من الان باید شواهدی را تحلیل کنم و ببینم کدام نقاط را باید تقویت کنیم. باید یک بار دیگر بازی را ببینم و بعد صحبت کنم.
وی افزود: وقتی می‌بازیم باید بلد باشیم و به تیم حریف تبریک بگوییم بابت پیروزی و کاری که در زمین انجام دادند. نمی‌توانیم تیم حریف را دست‌کم بگیریم و باید همیشه به آنها احترام بگذاریم. امروز در بازی حرکاتی دیدم که اصلاً متوجه آن نمی‌شوم. نمی‌دانم تا کجا می‌توانم صحبت کنم و چه می‌توانم بگویم. می‌دانم همیشه کار داور سخت است و این طبیعی است که اشتباه کند. بازیکن هم این اشتباهات را می‌کند و مثلاً یک پاس اشتباه را می‌دهد. ما اشتباهات داوری را می‌پذیریم، اما اگر یک بار باشد. این چیزی که من کلاً در مورد بازی‌ها می‌گویم باعث تعجب شما می‌شود. هر گلی که ما زدیم یک بار VAR چک کرده که چه اتفاقی افتاده است! هیچ اتفاقی نیفتاده و ما فقط گل زدیم! امروز هم یک گل زدیم و داور چک کرد و گفت که آفساید است. فرصت‌های گلزنی زیادی داشتیم، مخصوصاً روی ضربات ایستگاهی. باید کمی دقیق‌تر عمل می‌کردیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: با تمام این اوصاف ما فرصت‌های زیادی داشتیم. یک فرصت عالی داشتیم که می‌توانست گل باشد که آفساید اعلام شد. من بازی را اینطور دیدم، با تمام احترامی که من دیدم. در یک حرکت توپ به دست بازیکن خورد و این صحنه هند بود. یک پنالتی هم دیدم که علیپور را از پشت هُل دادند. نیازی هم نبود با VAR چک شود و پنالتی واضح بود. متأسفم این دو حرکت را داور ندید. VAR هم نتوانست اعلام پنالتی کند و من متأسفم. فکر می‌کنم این دو حرکت در تغییر نتیجه بازی خیلی مهم بودند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه