اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رییس پلیس مبازه با مواد مخدر فراجا:

طرح «آرامش در شهر» بی‌وقفه در حال اجراست

طرح «آرامش در شهر» بی‌وقفه در حال اجراست
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در جلسه بررسی عملکردی مرحله دوازدهم طرح آرامش در شهر اظهار داشت: طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر بی وقفه و با تمام توان در سراسر کشور، در حال اجراست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بنابر اعلام خبرگزاری پلیس، سردار ایرج کاکاوند - رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در جلسه بررسی عملکردی  اجرای مرحله دوازدهم طرح آرامش در شهر، ضمن قدردانی از  اهتمام تمام رده های پلیس در اجرای موفق مراحل قبلی طرح، اظهار داشت: طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر که از مطالبات به حق و اصلی شهروندان سراسر کشور می باشد، هیچ گاه تعطیل بردار نبوده و این طرح با هدف افزایش رضایتمندی شهروندان به عنوان سرمایه های اجتماعی پلیس، بی وقفه و با تمام توان در حال اجراست.

وی در ادامه به تشریح جزییات اجرای مرحله دوازدهم اجرای طرح آرامش در شهر پرداخت و خاطر نشان ساخت: در راستای کاهش دغدغه شهروندان و نیز پاکسازی چهره شهرها از لوث معتادان متجاهر، دوازدهمین مرحله از طرح آرامش در شهر با بهره گیری از تمام توان و ظرفیت های درون و برون سازمانی اجرا گردید؛ بدون تردید برهم زدن امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس بوده و پلیس با مخلان امنیت، با قاطعیت برخورد می کند.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت مطالبه گری و حساس سازی سایر نهادها و دستگاه های متولی بویژه دستگاه قضایی، به منظور همراهی و همکاری با رده های انتظامی در عرصه مقابله با این پدیده شوم، بر استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود تاکید کرد و افزود: در حوزه مقابله با مواد مخدر، موفقیت زمانی حاصل می شود که سایر دستگاه ها و نهادهای مسئول ضمن هم افزایی و تشریک مساعی با انتظامی کشور که انصافاً درک جامع و کاملی در حوزه مبارزه با مواد مخدر را دارد، با افزایش هماهنگی بین بخشی و با تمام توان و ظرفیت پای کار آمده و با این مجموعه پرتلاش و ایثارگر همراه و هم ساز گردند.

سردار کاکاوند در ادامه به تاکیدات سردار فرمانده کل انتظامی کشور مبنی بر تثبیت وضعیت مناطق پاکسازی شده اشاره کرد و یادآور شد: برابر مشاهدات میدانی و نظرسنجی های انجام شده در سراسر کشور، خوشبختانه از زمان اجرای تشکیل قرارگاه تشدید برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر، شاهد افزایش رضایتمندی شهروندان از وضعیت موجود در مقایسه با سالهای قبل می باشیم؛ لذا تثبیت وضعیت مناطق پاکسازی شده از دیگر اولویت های پلیس می باشد.

وی در خاتمه با تاکید بر اینکه برخورد با معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر جزء دغدغه‌ها و اولویت‌های پلیس است، اظهارکرد: از شهروندان تقاضا داریم همچون گذشته با پلیس همکاری نموده و هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع رسانی کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه