اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری

سرلشکر سلامی: جای هیچ نگرانی برای کشور وجود ندارد

سرلشکر سلامی: جای هیچ نگرانی برای کشور وجود ندارد
فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: هاضمه و ظرفیت رژیم صهیونیستی برای پذیرش شکست بسیار محدود است؛ به طوری که اولین شکست برای آنان می‌تواند به معنای نابودی باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرلشکر حسین سلامی در اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه منطقه غرب آسیا در مسیر یک تحول سیاسی و امنیتی بزرگ است، اظهار کرد: شرایط منطقه، کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران به تبع تحولات جاری در موقعیت سرنوشت‌ساز و مهمی است. البته ما در ورای حوادث سختی که امروز در جریان است، بر اساس واقعیت‌های میدانی و وعده‌های الهی، به آینده تحولات کاملا خوشبین و امیدوار هستیم.

وی با تاکید بر اینکه تبیین تحولات و جریانات برای افکار عمومی از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: میان ما و رژیم صهیونیستی درگیری‌های مستقیم و غیرمستقیم از گذشته وجود داشت، اما این درگیری‌ها به صورت غیررسمی و به صورت نقطه‌ای رخ می‌داد و تا پیش از طوفان الاقصی به تدریج سطح آن افزایش می‌یافت.

سرلشکر سلامی عملیات طوفان الاقصی را شوک جدی و هشدار خطر واقعی برای بقای رژیم صیهونیستی خواند و افزود: شکست اطلاعاتی آشکار رژیم صهیونیستی آنان را متوجه میزان آسیب‌پذیریشان کرد. این عملیات نشان داد فاصله زمانی میان یک عمل تاکتیکی و یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی بسیار کوتاه است.

فرمانده کل سپاه پاسداران، رژیم صهیونیستی را فاقد عمق راهبردی ارزیابی و تاکید کرد: هاضمه و ظرفیت رژیم صهیونیستی برای پذیرش شکست بسیار محدود است؛ به طوری که اولین شکست برای آنان می‌تواند به معنای نابودی باشد. از لحاظ جغرافیایی، منطقه‌ای و جمعیت متراکم ساکن در سرزمین‌های اشغالی، شرایط به شکلی است که رژیم صهیونیستی را به صورت ذاتی بسیار آسیب‌پذیر می‌کند.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی برای ایجاد پوسته ضخیمی در مرزهای تصنعی جغرافیایی خود تلاش می‌کند، اظهار کرد: رژیم صهیونی با توجه به شرایط منطقه‌ای، اجتماعی، اقتصادی و تنش‌های داخلی با چالش‌های موجودیتی سنگینی مواجه است اما با سانسور خبری شدید و جنگ رسانه‌ای تلاش می‌کند روند جریان القای رعب را معکوس کند.

سرلشکر سلامی ادامه حیات رژیم اشغالگر قدس را بدون حمایت همه‌جانبه امریکا حتی برای یک روز نیز غیرممکن دانست و تصریح کرد: امروز به همت مقاومت اسلامی بخش‌های مهمی از جمعیت رژیم صهیونیستی آواره هستند و به صورت مداوم جمع کثیری از صهیونیست‌ها در پناهگاه‌ها به سر می‌برند. رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند با جنگ رسانه‌ای به حیات خود ادامه دهد اما حقیقت این است که این رژیم در مسیر سقوط قرار دارد.

فرمانده کل سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی تنها سرپل سیاسی امریکا برای تنظیم سیاست‌های مستکبرانه در منطقه است، افزود: این رژیم برای امریکا دارای منفعت حیاتی است و به همین جهت حاضر هستند به هر شکل برای دفاع و جلوگیری از فروپاشی این رژیم نامشروع اقدام کنند.

وی اتکای رژیم صهیونیستی به حمایت‌های دفاعی امریکا را اشتباه راهبردی این رژیم دانست و یادآور شد: شکستن خط مقدم نبرد در برابر رژیم صهیونیستی نقطه پایان اشغالگران است و این حقیقتی است که رژیم صهیونیستی و حامیان آن نیز به خوبی از آن مطلع هستند.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اقدامات حزب الله لبنان و مقاومت مردم غزه، اظهار کرد: مردم قهرمان غزه با کمترین امکانات در برابر بزرگترین ائتلاف تاریخی نظامی در جهان ایستاده‌اند و صحنه‌های تاریخی رقم زدند. رژیم صهیونیستی با وجود همه جنایات خود در یک سال گذشته، به جز تخریب منازل مردم و کشتار غیرنظامیان به هیچ دستاورد میدانی نرسیده است.

وی با اشاره به تحلیل غلط رژیم صهیونیستی از بی‌پاسخ ماندن تجاوزات این رژیم نسبت به ایران، تصریح کرد: در عملیات بی‌نظیر و تاریخی وعده صادق، اراده مقتدرانه نظام اسلامی در برابر هرگونه تجاوزگری به جهان و رژیم صهیونیستی نشان داده شد و ائتلاف منطقه‌ای و بین‌المللی برای دفاع از این رژیم را با شکست مواجه کرد و توهم مصونیت رژیم صهیونیستی برای همیشه باطل شد.

سرلشکر سلامی ادامه داد: رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد با حذف لایه رهبری و فرماندهی در حزب‌الله لبنان می‌تواند اثرگذاری این گروه مقاومت را متوقف کند اما با وجود تلفات و حوادث ناگوار، جریان حزب‌الله در برابر این ضربات سخت و پیاپی، به شکل اعجازگونه‌ای بازسازی شد و اکنون قهرمانانه و کاملا مسلط بر صحنه، در برابر رژیم صهیونی ایستاده‌اند و موازنه هر روز به نفع جریان مقاومت در حال تغییر است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جمهوری اسلامی ایران را یک قدرت جهانی در عصر حاضر دانست و تاکید کرد: امروز به اراده و خواست الهی، نظام مقدس اسلامی مقتدرانه در برابر مستکبران ایستاده است و جای هیچ نگرانی برای کشور وجود ندارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه