اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امیر سیاری:

ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان و مراکز فناوری برای پیشرفت کشور ضروری است

ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان و مراکز فناوری برای پیشرفت کشور ضروری است
رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان و مراکز علم و فناوری و دانشگاه های برتر کشور برای پیشرفت کشور ضروری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر دریادار حبیب الله سیاری روز جمعه در جمع تعدادی از دانشجویان نخبه مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه امام صادق (ع) با ابراز خرسندی از دیدار با دانشجویان نخبه دانشگاه امام صادق (ع) افزود: این موضوع که شما جوانان انقلابی و تحصیل کرده، انگیزه و دغدغه پیشرفت و سازندگی کشور عزیزمان ایران را دارید بسیار برای بنده ارزشمند است.

سیاری افزود: ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان، مراکز علم و فناوری و دانشگاه های برتر کشور به منظور بهره گیری از ظرفیت جوانان نخبه برای پیشرفت کشور ضروری است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه ریزی و توجه به شاخص های ارزیابی عملکرد مدیران و مسوولان تاکید کرد: باید به چشم اندازهای توسعه کشور که در اسناد بالادستی به آن تصریح شده است توجه ویژه داشت و در صورت عدم اجرای کامل آن ها در خصوص ارزیابی عملکرد مدیران و مسئولان و آسیب شناسی فعالیت‌های آن ها اقدام کرد.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اهمیت تربیت حکمرانان رده میانی به منظور اداره و توسعه کشور افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا در بیانات خود تاکید داشتند تربیت و آموزش مدیران متخصص و با دانش برای پیشرفت و ترقی کشور بسیار اهمیت دارد؛ مدیری که خوب تصمیم گیری کند و محیط داخلی، خارجی و فرصت ها و تهدید ها را خوب بشناسد و به بهترین نحو اقدام کند.

امیر دریادار سیاری با توصیه به دانشجویان نخبه حاضر در جلسه مبنی بر بهره مندی از دانش های روز و تجربیات موفق گفت: کسب دانش روز و بهره مندی از تجربیات موفق مدیران و مسئولان در عرصه های مختلف می تواند شما را برای حضور در جایگاه ها و رده های میانی حکمرانی در کشور به منظور ساختن آینده ای مطلوب و در شان انقلاب اسلامی، آماده کند چنانکه در ارتش به این مهم توجه ویژه ای شده است.

وی با تبیین ضرورت همکاری و تعامل با شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری افزود: در ارتش و بویژه در نیروی دریایی ارتباط گسترده‌ای با شرکت‌های دانش بنیان و مراکز علم و فناوری برقرار شده است و در نتیجه شاهد ساخت و بومی سازی ناوشکن ها و زیردریایی هایی شده ایم که از فناوری و علم روز دنیا برخوردار هستند.

امیر دریادار سیاری با اشاره به توجه ویژه ارتش به فناوری های روز و شالوده شکن اظهار داشت: ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران در ۱۴ حوزه در خصوص فناوری های شالوده شکن ورود داشته و دستاوردهای بسیار قابل توجه ای کسب کرده ایم و هم اکنون آمادگی داریم در قالب طرح های مشترک با شما جوانان نخبه دانشگاهی همکاری و تعامل کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه