اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون سازمان امور دانشجویان داخل تاکید کرد

شش حوزه مهم آسیب‌های دانشجویان/ ۶ درصد دانشجویان خوابگاهی رابطه خصمانه با هم دارند

شش حوزه مهم آسیب‌های دانشجویان/ ۶ درصد دانشجویان خوابگاهی رابطه خصمانه با هم دارند
معاون سازمان امور دانشجویان داخل به مهمترین مسائل روابط و اجتماعی دانشجویان اشاره کرد و گفت: «رفتارهای ‌پرخطر و آسیب‌های اجتماعی مثل خودکشی»، «نگرش به رابطه با جنس مخالف، هم‌خانگی و ازدواج»، «حمایت و نشاط اجتماعی و انواع نگرانی‌ها و سلامت روانی»، «وضعیت تحصیلی- آموزشی و شغلی»، «اعتیاد»، «رفتار پورن، هویت مجازی و سبک زندگی» از جمله این موارد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  ابراهیم‌ نعیمی در ابتدای نشست «دانشگاه و زیست خوابگاهی» ضمن ارائه آماری از کلان مسائل روانی- اجتماعی جامعه دانشجویی، گفت: با تحقیقاتی که انجام دادیم این مسائل را می‌توان در شش حوزه «رفتارهای ‌پرخطر و آسیب‌های اجتماعی مثل خودکشی»، «نگرش به رابطه با جنس مخالف، هم‌خانگی و ازدواج»، «حمایت و نشاط اجتماعی و انواع نگرانی‌ها و سلامت روانی»، «وضعیت تحصیلی- آموزشی و شغلی»، «اعتیاد»، «رفتار پورن، هویت مجازی و سبک زندگی» طبقه‌بندی کرد.

وی در خصوص زیست خوابگاهی و سبک زندگی عنوان کرد: دانشجویان در هفته به ندرت صبحانه خورده و درباره ساعت خواب آن‌ها می‌توان گفت که بیشتر دانشجویان بعد از ساعت دوازده یا یک نیمه‌شب می‌خوابند؛ در نتیجه در روز بعد یا در کلاس حاضر نمی شوند و در صورت حضور، یادگیری مناسب از مباحث را نخواهند داشت. درباره ارتباط با هم‌اتاقی‌ها نیز ۷۹ درصد رابطه‌ای صمیمانه، هشت درصد دوستانه و شش درصد روابط خصمانه‌ای دارند. 

نعیمی ادامه داد: از عوامل موثر بر این آمار می‌توان به کاهش تعداد اعضای خانواده اشاره کرد. امروزه خانواده‌ها به سمت دو فرزندی یا تک فرزندی می‌روند و یا حتی دچار ناباوری می‌شوند. این مسئله مراقبت خانواده از فرزند را افزایش داده و اجازه رشد در ابعاد لازم از جمله مولفه‌هایی مثل هوش هیجانی و اجتماعی را نمی‌دهد؛ همین امر باعث رشد نایافتگی فرزند شده است. نقش دانشگاه برای جبران این ضعف‌ها، آموزش مهارت‌هایی از جمله حل مسئله، تنظیم هیجان و خودمراقبتی است که فقدان آن‌ها در جامعه دانشجویی مشاهده می‌شود و باید در جهت جبران آن‌ها برنامه‌هایی را تنظیم کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه